Pretraži

BUDITE OPREZNI: U narednim danima očekuju nas napeti aspekti planeta

Astro
0
Photo: pixabay.com

U petak, 6.novembra Mesec u Raku postavlja se nasuprot Jupitera, Saturna i Plutona u Jarcu, a u celu priču uvlači se i Merkur u Vagi. Izazovni aspekt koji nas suočava sa onim što treba da rešimo već duže vreme. Teme mogu biti vezane uz naše odnose, porodicu, stanovanje, pa i posao. Svako ima svoju priču koja sada traži biti dovršena i posložena na najbolji mogući način za nas, piše Lovesensa.

Venera u Vagi približava se napetom aspektu sa Marsom, pa u narednim danima budite oprezni i promišljeni u delovanju kad su posredi partnerstva i ljubavni odnosi. Možete se naljutiti, posvađati, a možete i sesti i razgovarati. Vi birate. I budite jasni sami sebi, kao i drugoj strani.Sve što se događa za naše je dobro. Pokazuje nam se sve šta je bitno. Čiste se najskriveniji uglovi našeg života, a sve kako bi kreirali bolju budućnost. U svemu što se događa pođite od sebe i pogledajte što možete promeniti iznutra, kako bi se i spoljni svet preuredio za vaše najviše dobro.

Pobrinite se za sebe, budite samima sebi podrška, probleme ne doživljavajte fatalno već ih rešavajte sa verom da okolnosti imaju neki smisao za vas i vaš život.

Trenutna vladavina Škorpije podstiče nas da počistimo sve nečistoće, sve ono što smo gurnuli pod tepih, sve ono sa čim se do sada nismo imali želje ili hrabrosti suočiti. Nemoguće je više nositi te terete u budućnost. Preteški su. I zato iskoristite energiju ovog meseca kako biste temeljno promenili sve ono što vam otežava da se kroz život krećete s više lakoće. Osnažite se, uzmite moć u vlastite ruke.

Pripremite se za vladavinu Strelca i decembar, period u kojem krećemo u novu i bolju budućnost. Na nama je. U svakom trenutku možemo izabrati hoćemo li se zadržati na istom putu koji nas ne vodi nikud, osim u daljnje probleme ili ćemo promeniti smer i stvoriti nešto bolje za sebe.

Pogledajte u svoj život i shvatite na kojem mestu često padate. Pogledajte u sebe i zapitajte se što želite da biste bili zadovoljniji. I sigurno je da može bolje od ovoga što jeste. Uvek može bolje. Mi biramo.

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro