Pretraži

ASTROLOZI UPOZORAVAJU: Ovih datuma u septembru treba da se pazite

Astro
0
Photo: pixabay.com

Septembar je odličan mesec za nove poduhvate i za sumiranje određenih rezultata. Međutim, budite oprezni šta i kako radite. Dobro razmislite pre svake odluke koju donesete. 

——————– Sponsored ——————–

Da bismo vam olakšali posao, donosimo vam spisak aktivnosti planeta i dana koji su najpogodniji za promene, piše Stil.kurir.rs.14. septembra Merkur ulazi u Vagu

Ovo je period kada je komunikacija u drugom planu. Potrudite se da delima dokažete sve dosadašnje tvrdnje. Što manje reči, a što više dela, to bolje. Ukoliko želite da dokažete nešto, osoba preko puta vas će ceniti isključivo dela.

Takođe, 14. septembra Venera ulazi u Vagu

Vaga donosi radost u naše živote. Ovaj datum je odličan za započinjanje poslovne saradnje ili novog poglavlja u životu. Ukoliko planirate da stekete neke nove veštine, ovaj dan je idealan za to.

Vaga uspostavlja ravnotežu u našim životima, pa ukoliko osetite da je sve na svom mestu, vaga je glavni krivac za to.

Photo: pixabay.com

Photo: pixabay.com

18. septembra uticaja retrogradnog Saturna se završava

Nakon skoro 5 meseci boravka u retrogradnoj fazi, Saturn prelazi u pasivnu fazu. Ovaj period je odličan za akciju. Setite se svojih obćanja i počnite da radite na njima.

21. septembra Jupiter i  Neptun se nalaze u istom sazvežđu

Ova akcija planeta će u vama probuditi želju za novi stvarima. Potstaćiće vas da zauzmete neka nova gledišta na situacije u vašem životu i razmotrite i neke opcije koje ste do sada kategorički odbijali.

Ovo je period koji će vam otvoriti oči i možda vas usmeriti u nekom potpuno suprotnom smeru od onoga u kojem ste do sad išli.

23. septembra Sunce ulazi u sazvežđe Vaga

Iskoristite ovaj period koji će preplaviti pozitivna energija. Vreme je idealno da uradite ono što ste dugo želeli, bilo to na polsovnom ili ljubavnom polju. Ovog dana će vam sve ići od ruke. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Astro