Pretraži

PESMA MU JE UKLONJENA ZBOG „EKSPLICITNIH SCENA“: Andrija Jo se oglasio nakon problema zbog neprimerenog spota

Influence
0
Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Andrija se uporedo sa influenserskom karijerom aktivno bavi pevanjem i uspešno gradi i pevačku karijeru.



On je nedavno izbacio novu pesmu pod naslovom "Apetiti", ali se suočio sa neočekivanim problemima, te njegova pesma nije mogla da se pronađe na Jutjubu. Kako je Andrija naveo pesma mu je banovana verovatno zbog eksplicitnih scena koje se nalaze u spotu.

Ljudi, očigledno je pesma "Apetiti" shadow banovana iz nepoznatih razloga, možda zbog "eksplicitnih scena" u spotu. Toliko smo pokušavali ova dva dana da rešimo problem, kontaktirali Jutjub i sve moguće, ali nismo uspeli i pesmu smo kao što ste primetili obrisali sa Jutjuba – napisao je Andrija u svojoj objavi na Instgaramu, a potom otkrio sa kojim se još nedaćama susreo kada se radi o ovoj pesmi.

Rekao sam vam koliko je bilo problema sa tom pesmom od početka, snimali smo dva spota, sada nije mogla uopšte da se nađe u pretrazi, nije izlazila ljudima i nešto se desilo sa zvukom pesme pri kompresiji na You Tube-u pa je zvučala dosta lošije nego što stvarno zvuči. Objavili smo je juče ponovo sa ispravljenim zvukom, ali je isti problem bio da pesma nije mogla da se pronađe. A još smešnije je da sam sinoć odlučio da je objavim na moj stari kanal Andrija Jo, ali verovali ili ne, nestala je struja u celom mom kraju i nismo imali do 4 ujutru – požalio se influenser svojim pratiocima.

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

Foto: Instagram printscreen/andrijajo

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence