Pretraži

OD NJIHOVIH MILIONA ĆE VAM SE ZAVRTETI U GLAVI: Evo ko su najveće zvezde Tik Toka i koliko zarađuju od popularnosti

Influence
0
Instagram/printscreen

Korisnici društvenih mreža vrlo dobro znaju koje sve prednosti imaju tamo, a oni koji vole da se eksponiraju, uspeli su da spoje lepo i korisno, pa tako od društvenih mreža i zarađuju. Najpre su brojni jutjuberi i blogeri postali popularni i lansirali jedno takvo zanimanje na vrh liste najpopularnijih.



Međutim, nakon pojavljivanja Tik Toka, otvorile su se dodatne mogućnosti, pa tako danas postoji veliki broj ljudi koji žive doslovno od popularnosti koju im je donela ta društvena mreža.

Brojne kompanije ulažu sve više sredstava u oglase koji se tamo prikazuju, a samim tim jača i uticaj Tik Tok zvezda. Pojedine zvezde TikToka mogu dobiti i do pola miliona dolara za jednu takvu objavu.

U nastavku sledi lista top pet najbogatijih tiktokera:

  1. Loren Grej – 5 miliona

Ona je počela odavno, još dok je Tik Tok bio Musical.ly, a od šestog razreda pa do danas uspela je da zaradi pravo bogatstvo.

  1. Adison Rae – 5 miliona

Iako ima dovoljno novca, ona je nekada bila na prvom mestu, međutim, nije radila ništa novo, bez truda da ostane na vrhu, te je zato sad na četvrtom mestu.

3. Baby Ariel – 6 miliona

Ona je aktivna isto od početka, baš kao i Loren, bila je na naslovnicama brojnih magazina, trenutno je jedna od najplaćenijih zvezda, a često priča o važnim temama, zanimljivo je da je ona pola Kubanka, pola Izraelka.

  1. Charli D’Amelio – 8 miliona

Njoj je bio potreban samo jedan skandal koji će je plasirati visoko na društvenim mrežama. Postala je popularna preko noći, a javnosti je postala poznata kada se nepristojno ponašala prema kuvaru u emisiji svoje porodice.

  1. Vil Smit – 350 miliona

Ubedljivi pobednik je svakao Smit, međutim, kod njega nije zaslužan samo Tik Tok već svakako i cela njegova karijera pre pojave ove mreže. On je na Tik Toku za godinu dana dobio 40 miliona pratilaca i time postao veliki rekorder.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Influence