Pretraži

„U TEBI PREPOZNAJEM SVOJE OSOBINE“: Edi i Đia oduševili coach-eve, Nataša uputila važnu poruku takmičarki

IDJShow
0
IDJSHOW
Screenshot: IDJVideos.TV

U četvrtom po redu Soundclash-u za večeras našli su se Đia i Edi Hadžiahmetović.

Oni su se predstavili duetom „Ludnica“ koju izvode Aleksandra Prijović i Dejan Kostić, kao i numerom „Ruzmarin“ popularnih pevača Nucci-ja i Sanje Vučić.

Takmičari su otkrili da su spremni za večerašnji nastup, a nakon što su izveli numere, prvi je svoje mišljenje podelio IDJCoach Relja Popović.

  • U prvoj pesmi Đia je na moje iznenađenje bacila Edija u senku, bila si baš dobra. U drugoj se situacija obrnula u Edijevu korist, bio je tu dominantniji – rekao je on, a onda se obratio takmičarki:
Đia
Screenshot: Youtube/IDJVideos.Tv
  • Ljudi različito reaguju na kritike, možda su ti neke teške pale. Voleo bih da ih shvatiš dobronamerno, ti si sa razlogom u ovom šouu, nemoj da sumnjaš u sebe pred svaki nastup, diši duboko, daj nam osmeh da vidimo da uživaš. Dobra si bila u prvoj pesmi, posle si se gubila – rekao je on.

Darko je istakao da je Edi, kao i uvek, bio odličan, a da je Đia pokazala veliki napredak:

  • Za Edija znamo da lako i lepo peva ovakav stil, druga pesma mu je odlično legla. Đia je sve bolja i bolja, imaš lepe trilere, koje ne može svako da otpeva, na sceni si fantastična. Vidim veliki napredak – istakao je on.

Za kraj, Nataša je dala svoj sud, a kada je u pitanju Đia, otkrila je da ona ima dosta sličnosti sa ovom kandidatkinjom:

  • Jako volim što ste moji.Edi, ti si jako autentičan pevač, da ne znam ko peva drugu pesmu, a kad čujem tebe, nikada ne bih rekla da je to Nucci.To je odlika velikih zvezda. Kad je Anđela u pitanju ja imam neku povezanost sa njom. Prepoznajem svoje osobine kod nje, to nije nimalo lako sa čime se ti boriš tokom nastupa. Ja ću sa tobom nežno i pažljivo da radim, jer si ti osoba koja će se povući. Radićemo u narednom periodu na svemu. Ovo je bio vizuelno-audio spektakl, bravo – zaključila je Bekvalčeva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow