Pretraži

DOŠLO JE DO KONAČNE ODLUKE: Nataša, Darko i Relja izabrali 18 najboljih takmičara, podela u timove izgleda OVAKO

IDJShow
1

Preostalih 24 takmičara je izašlo pred IDJ coach-eve, Natašu Bekvalac, Darka Dimitrova i Relju Popovića. Na njima je težak zadatak da svoj izbor sa ovih 24 takmičara suze na 18 i da ih raspodele u timove.

Pred takmičare je stala voditeljka Danica Nikolić koja ih je podsetila na pravilo veta, koje ne garantuje direktan prolaz u Top 12, ali garantuje da će takmičar koji je dobio veto pripasti timu coach-a koju mu ga je dodelio.

Iako je dobila priliku da prva izabere takmičara za svoj tim, Nataša je kolegama Relji i Darku prepustila prvi izbor.

„Nažalost nisam mogao da odaberem sve koje ja volim. Onaj koji ne ide dalje, ne znači da nije dobar, treba samo da bude uporan i siguran sam da će uspeti. Ja sam se danas oduševio u studiju, svi ste bili fantastični. Moj prvi izbor je Stefan Glišović“, obratio se prvi takmičarima Darko Dimitrov i otkrio kog takmičara prvog želi u svom timu.

„Ja isto hoću da vam kažem da sam srećan zbog dana koji sam proveo sa vama i da sam srećan zbog smera u kom ide ova sezona i kandidatima koje imamo. Baš se radujem. Sada ću da saopštim ime prve kandidatkinje koja će se naći u mom timu. Do sada nisam imao priliku da sa njom radim, pričam, sarađujem, ali će mi biti izuzetno drago da to mogu da radim. Dakle, prva kandidatkinja koja će biti u mom timu je Vanja Trkulja“, rekao je Relja i izabrao prvog člana svog tima, a potom je na red došla Nataša.

„Isto moram da pohvalim sve ljude koji su danas proveli vreme sa mnom i moram da kažem da sam uživala u procesu koji smo nekako prolazili zajedno i odmah ću, da vas ne bi mučila, saopštiti ime kandidatkinje sa kojom ću ja imati čast da radim – njeno ime je Barbara Popović.“

Nakon što su podelili utiske sa današnje radionice, coach-evi su nastavili sa svojim izborom, a krajnja podela po timovima izgleda ovako.

Darko Dimitrov: Stefan Glišović, Tija Miljanović, Aleksa Žikić, Lejla Burazerović, Valentina Nikolić, Din Omerhodžić
Relja Popović: Vanja Trkulja, Pavle Petković, Kosta Radovanović, Lissa Mustafić, Tijana Trivić Zona, Toma Milovanović
Nataša Bekvalac: Barbara Popović, Sanja Aleksić, Đana Smajo, Edi Hadžiahmetović, Asal Sinanović Sali, Anđela Dekić Đija

Celu petu epizodu IDJShow-a možete pogledati na IDJVideos.TV kanalu.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow