Pretraži

Ovi izvođači su drastično promenili imidž u 2021. godini

Showbiz
0
Photo: Instagram/teodoradzehverovic

Evo koji poznati su odlučili da se ove godine publici predstave u novom svetlu:

Teodora Džehverović

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

Screenshot: Instagram/teodoradzehverovic

 

Teodora je popularnost stekla dok je imala plavu kosu, a nedavno je iznenadila sve fanove kada se ofarbala u riđe. Ovu promenu niko nije očekivao ali je ona rekla da joj je nešto drugačije u imidžu bilo vrlo potrebno.

Dok se pojedinima više dopada Teodora kao plavuša, ima i onih koji su oduševljeni pevačicinom novom bojom kose, što se moglo videti po brojnim pozitivnim komentarima koje dobila na račun promene imidža. Iako se njen frizer nije složio sa njenom odlukom ona je ipak htela da ostane dosledna svojoj zamisli.

Ivana Nikolić

Photo: Instagram/ivana_boom_nikolic

Photo: Instagram/ivana_boom_nikolic

Popularna članica grupe "Hurricane" prepoznatljiva je po svojoj dugoj, plavoj kosi, koju je u jednom trenutku odlučila da je skrati i ofraba se u smeđe.

Međutim, pevačica se ni tu nije zaustavila, već je početkom decembra predstavila svoju novu, vatrenu boju kose. 

Ona je jednom prilikom za naš portal priznala i kakve su bile rekacije njenih bliskih ljudi na promenu.

  • Bile su podeljene iskreno. Nekima se dopada, a drugi mi kažu da se vratim u plavo. Meni je promena jako trebala. Ceo život sam brineta i uvek su bili ti neki tonovi – istakla je ona.

Inače, Ivanu su u domaćim medijim često poređivali sa Ksenijom Pajčina, a ona je otkrila da je njen frizer veoma dugo radio sa pokojnom pevačicom.

Breskvica

Screenshot: Instagram/ brrrreskvica

Screenshot: Instagram/ brrrreskvica

 

Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica tokom 2021. godine najviše je eksperimentisala sa svojim izgledom.

Nakon raskida sa Vojažem ona je odlučila da drastično promeni svoj izgled, pa je svoju dugu tamnu kosu ofarbala u crveno, a ubrzo nakon toga uradila je i usne.

Takođe, ona je svoju dugu kosu kasnije skratila na paž, a onda su se pojavili komentari da je ona pravi primer devojke koja posle raskida uradi totalnu promenu na svom izgledu.

A, najdrastičniju romenu uradila je sredinom novembra, kada, osim što je ponovo promenila boju kose, pa je sada opet smeđa, ali nešto svetlija, Breskvica ima i skroz drugačiju frizuru, afro lokne, a fanovi nisu krili oduševljenje povodom nove premene.

Nikolija Jovanović

Photo: IDJTV

Photo: IDJTV

 

Pevačica Nikolija sredinom godine je postala majka po drugi put i na sve donela još jednu ćerku. Nikolija je svoju trudnoću krila od očiju javnosti, ali malo pre porođaja podelila je svoju promenu kada je kosa u pitanju.

Ona je prepoznatljiva po svojoj dugoj i tamnoj kosi, međutim ona je ipak odlučila da tokom ovog leta prosvetli kosu i ošiša je na paž, što je njenu publiku i te kako oduševilo te su ovu promenu javno i pohvalili i istakli da pevačica odlično izgleda i da se za malo više od mesec dana nakon porođaja vratila u odličnu formu. 

Sha

Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Photo: Instagram/nenadaleksicsha

Frizura i te kako može promeniti nečiji fizički izgled, a to je upravo dokazao i reper Nenad Aleksić Sha, koji je tokom prethodnih 12 meseci često eksperimentisao sa svojim izgledom.

Svakako, najupečtljivija promena je ona kada je pevač  odlučio da promeni boju kose i to, ni više ni manje, nego u roze. Tada su se fanovi našalili i pitali ga da li je to možda uradio kod bivše surpruge Ivane u salonu, što je on negirao.

Ipak, reper očigledno nije bio zadovoljan tom bojom, te je ubrzo ponovo rešio da ponovo poseti frizera kako bi se vratio u plavo.

  • Danas može druga boja – naveo je on.

Kakve nam sve frizure sprema u novoj 2022. godini, ostaje da se vidi.

Sergej Pajić

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™

 

Ako ste ikada sumnjali u moć transfomacije koju može da ima promena frizure i stajlinga, pevač Sergej Pajić će vas definitivno razuveriti. On voli da eksperimentiše sa svojim izgledom, a to pokazao kada se najpre ošišao na kratko.

Međutim, tada se iznervirao, jer, kako je rekao, video je da je loše ošišan zbog čega se oglasio na svom Instagram profilu. Tada je pokazao da se jedna strana njegove nove frizure razlikuje od druge, odnosno da nisu jednake dužine.

Nakon toga, Sergej je najveću promenu do sada uradio kada je rešio da se ofarba i posvetli svoju tamnu kosu. On se odlučio za belu boju, zbog čega je mnoge iznenadio.

Pajić je uz frizuru, promenio i čitav imidć, pa je počeo da se pojavljuje sa crnim krejonom na očima i crnim lakiranim noktima.

Poznato je da je Pajić nakon raskida sa Uki Q istetovirao Unino oko preko svojih leđa, koje je simbolično bilo probodeno mačem. A, pevač je nedavno novom tiktok videu pokazao da je tu tetovažu precrtao i da sada preko njega stoji nacrtan zmaj, koji prekriva pomenuto oko. 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz