Pretraži

Ovo su najveće modne ikone iz protekle godine!

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/ KDM Exclusive

Šta oni obuku, mi to odmah moramo da imamo i upravo zbog toga vam izdvajamo neke od najvećih modnih ikona, koje su obeležile 2021. godinu. 

Jedna od najintrigantnijih ličnosti mlađih generacija jeste Elena Kitić. Iako o njoj znamo jako malo, jedno je sigurno, a to ej da svojim kombinacijama ostavlja bez daha. Njeni modni odabiri su uvek specifični, a po uzoru na njen stil se oblače i mnoge mlade devojke. 

Još jedna pevačica koja je vremenom postala sinonim za dobar stil je svakako i Sara Jo. Postala je modna ikona kako mlađim tako i starijim generacijama, a poznata je po tome da uvek pleni određenom dozom elegancije. Pored njene muzike koja ju je vinula u nebo sa najvećim muzičkim zvezdama, ona je vremenom izgradila svoj stil koji je jako specifičan. Navikli smo da uvek na mrežama i u javnosti izgleda savršeno, i to ne samo kada je u pitanju garderoba, nego i šminka i frizura. 

Od Corone smo navikli da uvek pomera granice i postavlja standarde, a tako je i kada je odabir njegove odeće u pitanju. Bez lažne skromnosti, uvek u najpozznatijim brendovima i najboljim kombinacijama, on je vremenom gradio kako stil tako i muziku. Mnogima je postao ikona i sinonim za stil , koji sa lakoćom ume da iznese. 

Koje su se još ličnosti našle na našoj listi najvećih modnih ikona pogledajte u novom izdanju tematskog IDJMash-a. 

 

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz