Pretraži

Korejska glumica i zvezda Diznijevih serija preminula u 29. godini

Showbiz
0
Screenshot: Insagram/SweetgirlMari

Tužnu vest objavila je njena agencija "Landscape", ali u izjavi nije otkriven uzrok smrti.

  • Kim nas je iznenada napustio 5. januara – navodi se u saopštenju i dodaje:

  • Ožalošćeni duboko pate zbog iznenadne smrti glumice. Molimo vas da se uzdržite od prijavljivanja lažnih glasina ili spekulacija kako bi porodica mogla da tuguje u miru. Prema željama njene porodice, sahrana će biti obavljena u tišini, daleko od očiju javnosti.



Inače, serija "Snowdrop", u kojoj je Kim glumila studentkinju i aktivistkinju, prikazuje ljubavnu priču o Su Ho, studentkinji prestižnog Univerziteta, koja jednog dana iznenada upada u ženski studentski dom koji je prekriven krvlju.

Serija je prvi put premijerno prikazana 18. decembra i izazvala je mnogo kontroverzi oko svoje istorijske tačnosti, izbora pesama i prikaza naroda Severne Koreje, pa je ćak pokrenuta i peticija za zaustavljanje emitovanja programa.

Kim je takođe igrala i u "Into the Ring", "The School Nurse Files", "Lipstick Revolution", a nedavno počela da snima još jednu K-dramu za Disney Plus.

Podsećamo, javnost je nedavno potresla vest da je glumica, muzičarka i anime zvezda, koja je poznata po japanskoj verziji "Zaleđenog kraljevstva", Kanda Sajaka, preminula u 35. godini života.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz