Pretraži

KORTNI KARDAŠIJAN UVELIKO PLANIRA VENČANJE: Otkriveni svi detalji važnog dana!

Showbiz
0
Photo: Instagram/kourtneykardash

Slavni par je već počeo sa planovima za svadbu, a, prema pisanju stranih medija, Kortni je već našla planera venčanja.

Iako bi Kortni volela da se venčanje dogodi što pre, logistički gledano, potrebno je neko vreme da se svečanost organizuje.

Za tu priliku, prema izvoru, Kortni je angažovala pomoć planera događaja i dugogodišnje Kardašijanove saradnice Mindi Vajs – plus, naravno, Kortnijeva mama, Kris Džener, takođe je uključena.



  • Svi to rade zajedno – kaže izvor blizak porodici Kardašijan i dodaje:

  • Kortni je opuštena u vezi sa detaljima. Trevis se takođe pita, ali on dozvoljava Kortni da donosi većinu odluka i želi da to bude njen dan.

Što se tiče toga kada će tačno biti poseban dan, ovaj izvor napominje da slavni par želi da se venčanje dogodi ove godine.

Ono što je za sada sigurno je, kako se navodi, da ceremonija neće biti velika, jer žele da prisustvuju samo bliski prijatelji i porodica. 

– Imaju sjajnu rutinu i provode vreme u njegovoj i njenoj kući sa decom. Žele da počnu zajednički život, ali ne žure jer im ovako odgovara. Toliko su zaljubljeni jedno u drugo i veoma se poštuju. Uzbuđeni su zbog venčanja i ne mogu da dočekaju naredno poglavlje njihovih života – ispričao je izvor.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz