Pretraži

Jelena Karleuša prijavila Duška za nasilje u porodici?

Showbiz
0
Photo: Instagram/karleusastar

Kako prenose mediji, Duško je Jeleni udario šamar, pa, iako je pevačica odbila medicinsku pomoć, policija sa Savskog venca krenula je na njihovu kućnu adresu.



Policijska patrola, saznaju mediji, trenutno se nalazi ispred vile Jelene Karleuše i Duška Tošića, a  prema istim izvorima se navodi da je potvrđeno da je fudbaler najpre pljunuo, a potom udario pevačicu.

Inače, prema pisanju medija, ovo nije prvi put da je pevačica Duška prijavila policiji. navodno se sličan slučaj dogodio i 2020. godine, međutim, nije bilo dalje reči o tome.

Podsećamo, pop zvezda je nedavno pričala o braku sa poznatim fudbalerom i istakla da je ona ta koja je zaslužna za opstanak zajedničkog života.

– Koliko god da sam u braku, on traje isključivo zato jer sam ga ja održala. Žena je stub i kičma svake porodice. Sve žene na Balkanu su borci te vrste, čini mi se – rekla je Jelena i dodala da je za nju odnos sa Duškom svetinja i da bez obzira na pisanja i nagađanja, koja su u medijima, posebno kada su njih dvoje u pitanju veoma česta, o razvodu nema ni govora.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz