Pretraži

„TO IZOBILJE ME JE RASTUŽIVALO“: Nikolija iskreno o ocu, uspomenama iz detinjstva i Relji

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ besa_tv_series

Nikolija je otkrila kako će proslaviti Božić, ali i pojedine detalje iz privatnog života, poput toga kakav odnos ima sa ocem, ali i kakvo je detinjstvo imala s obzirom na to da je dete razvedenih roditelja.

Kako je istakla, Božić će ove godine slavni par provesti kod kuće.

  • U krugu porodice, nas četvoro uz ručak i puno ljubavi.
Photo: Instagram/nikolijaofficial

Photo: Instagram/nikolijaofficial

Na pitanje da li je Relja posvećen prazničnim običajima i da li joj pomaže u čuvanju dece, Nikolija je za medije rekla:

  • Naravno. Ali, ja to ne bih nazvala pomoć. Oni ne pomažu, to su naša deca, i očevi učestvuju u roditeljstvu isto koliko i mame. Što se tiče Relje, on je i te kako posvećen otac. 

Pevačica je potom otkrila u kakvim je ona odnosima sa njenim roditeljima. Kada je u pitanju pevačicina majka, popularna pevačica Vesna Zmijanac, poznato je da se slažu, a ovom prilikom objasnila je i zašto nikada nije pričala o ocu:



– U savršenim sam odnosima i sa majkom i sa ocem. Tata nikada nije želeo medijski da se eksponira i mi tu odluku poštujemo. Oslanjam se na to što me vole i što ih volim, to je sva podrška koja mi treba od njih. Kada ste mlađi, kada ste dete, mama i tata su vam sve na svetu i oni su bili stub na koji sam se ja oslanjala kroz život, ali sada imam Relju i svoju decu i odrasla sam i od njih primam i dajem im svu svoju ljubav – rekla je Nikolija i potom se prisetila detinjstva:

– Kada sam se rodila, ničega mi nije manjkalo materijalno, ni od strane majke, ni od strane oca, ali oni su bili razvedeni i ja sam kao dete uvek imala dve spavaće sobe, dva radna stola, dva ormana, sve duplo. Kao mala sam maštala da imam samo jednu sobu, jedan orman, radni sto. To izobilje me je uvek rastuživalo, jer sam ja htela da budu zajedno. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz