Pretraži

Cardi B priznala da je bila veoma suicidna zbog kleveta poznate jutjuberke

Showbiz
0
Photo: Instagram/iamcardib

Dana 13. januara, Cardi B, pojavila se na sudu u Džordžiji da svedoči kako su Tašine navodne klevetničke objave uticale na njeno blagostanje. Prema Bilbordu, 29-godišnja reperka je rekla saveznom žiriju da se oseća "ekstremno suicidno" i "bespomoćno" uled navoda, što je rezultiralo njenim umorom, anksioznošću i migrenama.

Cardi je takođe navodno rekla da se nikada nije osećala suicidno pre Tašinih tvrdnji i da je imala problema u vezi sa svojim mužem Ofsetom, sa kojim ima dvoje dece zbog video-snimaka jutjuberke.

Ona je svedočila, prema TMZ-u, „osećala se poraženo i depresivno i nije želela da spava sa svojim mužem".

Dobitnica Gremija podnela je tužbu protiv Taše, čije je pravo ime Lataša Kebe, 2019. U sudskim dokumentima do kojih je došao E!News, Cardi i njen pravni tim su naveli da je Tasha koristila svoj Jutjub kanal da „širi zlonamerne glasine, klevetničke tvrdnje i lažne informacije o slavnim ličnostima“ radi finansijske dobiti.



U tužbi, Taša je optužena da je napravila najmanje 23 video snimka za 14 meseci koji su sadržali "lažne i klevetničke izjave" o Cardi, uključujući navode da je zvezda bila prostitutka, da je dobila herpes i da je koristila drogu.

Nazivajući to "zlonamernom kampanjom za oštećenje i uništenje", Cardi i njeni advokati su naveli da je Taša "znala da su ove izjave lažne", ali je "postupila bezobzirno zanemarivši da li su istinite ili ne" i objavila ih.

Kao rezultat toga, navodi se u tužbi, Cardi je pretrpela „sramoćenje, poniženje, mentalnu patnju i emocionalnu nevolju“.

Ona traži odštetu, kao i nalog da Taša „u potpunosti ukloni sve klevetničke i omalovažavajuće izjave“.

Sa svoje strane, Taša je negirala Kardine optužbe, prema Bilbordu. Ona je prošle godine podnela protivtužbu protiv Cardi zbog optužbi za uznemiravanje, ali je ta tužba odbačena u julu nakon što je sudija presudio da Taša „nije uspela da predoči nijedan dokaz” koji podržava njene tvrdnje.

Sudski spisi pokazuju da će se suđenje za klevetu protiv Taše nastaviti 18. januara.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz