Pretraži

„ŽAO MI JE ŠTO JE MOJA PORODICA PROLAZILA KROZ TO“: Edita o teškom periodu i crnim mislima

Showbiz
0
Photo: Instagram/editaaradinovic

Kako je rekla u jednom gostovanju, nedavno je bilo je trenutaka kada je patila i prolazila kroz period psihičke torture.

  • Ja sam imala više puta takve misli u svojoj glavi, žao mi je što sam to imala i što je porodica prolazila kroz to, nije bilo blizu toga, ali znam kakav je osećaj kada misliš da te niko ne prihvata, kada si diskriminisan, ali to je samo u glavi tog nekog ko pati, ko ima problem, što se tiče vršnjačkog nasilja stvarno nisam deo toga, ja znam kako bih vaspitavala svoje dete… – rekla je Edita u jednoj emisiji.
Photo: Instagram/editaaradinovic

Photo: Instagram/editaaradinovic

Ona je otvoreno objasnila i kako se u tom periodu osećala.

  • Prolazila sam kroz period turture psihičke, to je bilo nedavno, tako sam osećala da ja to neću podneti, užasno je što ja to pričam, ali ja to nikada ne bih uradila, svačiji život vredi.

Podsećamo, pevačica je i ranije pričala da je imala problema sa depresijom, a tada je istakla da je imala plus i minus faze.



– Depresiju kao takvu nemam, ali minus faze i neki loši dani postoje naravno! Da bi pobedio u subotu, mora da bude loše u sredu! Čista glava, čisto srce! A negde te i godine izvešte – iskrena je bila pevačica.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz