Pretraži

Hejli Biber više ne želi da govori o svom braku sa Džastinom u intervjuima

Showbiz
0
Photo: Instagram/haileybieber

Za Hejli Biber 2022. označava resetovanje nekih ličnih namera.
 
Kako je 25-godišnja manekenka nedavno rekla za WSJ. Magazin, jedan od njenih predloga uključuje odluku da više ne deli detalje o svom životu u intervjuima, koji uključuju razgovor o njenom braku sa Džastinom Biberom.
 
– Mediji vole da uzmu malu kratku sliku nečega kao mamac za klikove – rekla je Hejli dodajući da su „mediji oduvek bili odvratna stvar“.
 
Kao što fanovi već znaju, Hejli i Džastin (27) su u braku tri godine i otvoreno su razgovarali o njihovom odnosu tokom godina. Hejli je za magazin istakla da smatra njihov odnos relativno normalnim.

 



  • Iza zatvorenih vrata, mi smo dvoje zaista normalnih ljudi koji jednostavno nemaju normalan način života i karijere. Mislim da je s obzirom na veličinu Džastinove karijere on sasvim normalna osoba i ne mislim da se to uvek dešava – objasnila je manekenka.

Iako se zaklela da će svoj privatni život čuvati od javnosti, za fanove koji se pitaju o planovima para o proširenju porodice, ona je podelila nekoliko reči o tome.

– Mislim da bi bilo idealno u narednih nekoliko godina da pokušamo – rekla je Hejli i dodala:

 – Ali postoji razlog zašto to nazivaju pokušajem, zar ne? Ne znate koliko će taj proces ikada trajati. Definitivno nema dece ove godine; to bi bilo pomalo užurbano, mislim.

Hejli, koja je nedavno pokrenula sopstveni YouTube kanal i radi na liniji za negu kože, zaključila je: „Postoji nešto što se dešava ženama kada se udaju. Svi uvek pretpostavljaju da prvo dolazi ljubav, zatim dolazi brak, a onda dolazi beba Pa, šta je sa svim stvarima koje želim da postignem u svom poslu? Mislim da mi je usađeno u glavu da ću hteti da imam decu odmah i da ću želeti da imam decu mlada. Onda sam napunila 25 godina i još uvek sam super, super mlada."

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz