Pretraži

„ANĐELI NE ŽIVE U PAKLU“: Karleuša posvetila status Dušku?

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/karleusastar

Naime, ona je podila fotografiju sa citatom, a mnogi slute da je ekst upućen njenom suprugu, fudbaleru u penziji Dušku Tošiću.

– Ako čovek očekuje od žene da bude anđeo u njegovom životu, on prvo mora da napravi raj za nju, jer anđeli ne žive u paklu – navodi se u citatu koji je Jelena podelila.

Screenshot: Instagram/karleusastar

Screenshot: Instagram/karleusastar

 

Ove reči, prema mišljenju pojedinih fanova, odnose se na Duška i njihovu porodičnu dramu koja se nedavno dogodila.

Podsećamo, drama ispred doma Karleuša-Tošić na Dedinju počela je 7. januara, na Božićno jutro, kada je policija došla u njihovu kuću po pozivu pevačice. Navodno, ona je odbila da ode na lekarski pregled, a kako se piše, zadobila je povrede na jednoj strani lica u vidu posekotina.

Tada je tužilaštvo u Beogradu najpre Dušku izreklo zabranu prilaska pevačici u trajanju od 48 sati, a nakon toga Prvi osnovni sud u Beogradu produžio je meru na 30 dana.

Od tada, slavni par nije viđen zajedno, a Jelena je za to vreme imala nastup u Dubaiju, gde je oduševila publiku Takođe, ona je neko vrme ostala da uživa u čarima Emirata, odakle je redovno delila zavodljive fotografije.



Istovremeno, Duško je proslavio svoj 37. rođendan, koji mu Jelena nije javno čestitala.

Drami ni tu nije došao kraj, jer su se potom pojavile spekulacije da je Tošić navodno u emotivnoj vezi sa Sofijom Šašić, ćerkom pevača Željka Šašića i Sonje Vuksanović. 

Ovim povodom Duško je ostao dosledan sebi i nije se oglašavao, ali je Sofija za hrvatski magazin "Story" demantovala ove navode.

 Apsolutna laž je u pitanju. Ne želim da komentarišem te natpise jer je tužba poslata na adresu na koju treba – rekla je kratko Sofija.

Ostaje da vidimo kako će se stvari dalje odvijati, ali ako je suditi prema citatu koji je Karleuša objavila, moglo bi se reći da će Duško moratI ozbiljno da se potrudi kako bi se stvari među njima izgladile.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz