Pretraži

„MALTRETIRALI SU ME, A JA SAM IM SE VRAĆALA“: Bela Hadid o nasilju

Showbiz
0
Photo: Instagram/bellahadid

Kako je rekla jedna od najuspešnijih manekenki na svetu, ona je odrasla uz muškarce koji su se uvek više poštovali od žena.

– Odrasla sam uz muškarce, nevezano za to da li je reč o vezama ili porodici, gde su mi stalno govorili da je moj glas manje važan od njihovog glasa – otkrila je manekenka, a zatim se zatim osvrnula na prve ozbiljnije veze koje je imala, te otkrila da nije "umela da se brani".

Photo: Instagram/bellahadid

Photo: Instagram/bellahadid

 

– Onda je došao period odrastanja, a to što nisam imala granice i nisam umela da se branim, moj glas se nije čuo, veoma intenzivno je uticalo na mene u mojim odraslim vezama, gde bi se moj nervni sistem srušio. Bila je to borba ili beg. Samo bih zaćutala i plakala. To je nešto na čemu sam zaista morala da radim – rekla je Bela.

Ona je naglasila da se stalno vraćala muškarcima i ženama koje su je zlostavljale. Fizičko i mentalno nasilje se uvek ponavljalo, a Bela nije mogla da postavi granice. 

– Stalno sam udovoljavala ljudima i u svom poslu, bilo mi je važnije mišljenje svih drugih o meni, a ne moje.



Podsećamo, Bela je nedavno progovorila o svojim problemima, kada je otkrila da pati od anksioznosti i depresije, što je rešavala prekomernom upotrebom alkohola.

Ipak, ona je pre šest meseci donela odluku da obustavi konzumiranje alkohola i započne odvikavanje od tog poroka.

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz