Pretraži

ALEKSANDAR JE ISTI DEDA: Severina prvi put pokazala kako je izgledao njen otac

Showbiz
0
Photo: Instagram/severina

Pevačica Severina je na Instagramu objavila staru fotografiju svog pokojnog oca Severa Vučkovića, što je iznenadilo njene fanove jer do sada nije objavljivala fotografije na kojima pokazuje kako je izgledao njen otac.



  • Moj tata Sever – napisala je Severina uz fotografiju i u opis dodala datum 7. februar.

Fanovi su dirnuti njenom objavom, a mnogi su komentarisali da uočavaju sličnosti pevačice i njenog sina Aleksandra sa Severom.

"Aleks liči na njega", "Unuk isti deda", "Ličiš na njega", "Oči na tatu, ali na mamu ličiš", "Mali Aleks", "Ista si tata", "Vidi se na koga su ćerka i unuk", pisali su Severinini obožavatelji u komentarima.

Podsećamo, Severina je rano ostala bez oca, a svojevremeno je tokom gostovanja u jednoj emisiji otkrila da je dobila ime po svom tati.

  • Moje ime negde znači strogost i pravda. Takva sam zaista. Tata je hteo da mi da ime Nataša, ali mama je obožavala mog oca, a on se zvao Sever. Deda je davao imena deci po stranama sveta, verovali ili ne. Imao je četiri sina – Sever, Jug, Istok, Zapad, a kći je bila Danica. Međutim, moja baka to nije želela. Tako je onda moj otac dobio drugo krsno ime – rekla je tada pevačica, pa dodala da je njen otac ipak odlučio da zadrži ime Sever. 

Fotografiju možete pogledati OVDE

Tagovi

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz