Pretraži

„SVE BIVŠE I DALJE VOLIM“: Bekvalčeva o ljubavi i tome kako je zbog jednog nastupa prodala stan

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

O svemu tome Nataša je govorila u jednom gostovanju, gde se na samom početku, osvrnula na svoje strahove.

  • Nisam uspela da pobedim neke strahove za 20 godina karijere, najviše se bojim sebe! Sa 42 godine sam i dalje strašno nesigurna. To je u kodu svake žene koja živi u Srbiji, stalno se pitam da li sam dovoljno dobra.Od trenutka kada sam snimila prvu pesmu, ja sam žargonski rečeno sišla sa valova roditelja uz pomoć koja mi je trebala, pa sam vraćala novac. Intenzivno radim već 22 godine. Ja sam zaista mnogo novca zaradila u životu, strašno mnogo ulažem u posao, nemam skupe nakite, sem ponekih komada za koje me nateraju – istakla je ona i dodala da je zbog koncerta koji je održala prošle godine, na Dan zaljubljenih, prodala stan, ali da joj se koncert nije isplatio. 
Photo: Instagram/bekvalceva

Photo: Instagram/bekvalceva

 Koncert je bio ludački poduhvat, meni se nije isplatio. Mi nismo podelili ni 10 karata, možda mami i tati. Jedva smo pola troškova pokrili od prodatih karata. Ne kajem se ni jednog trenutka. To je najbolja stvar u karijeri koja mi se desila. Prodala sam stan za taj koncert, rekli su mi da nisam normalna.

Bekvalčeva je 2006. godine prvi put ušla u brak, tada sa Danilom Ikodinovićem, sa kim ima ćerku Hanu, a nakon čega još dva puta stala na ludi kamen.

Kako je rekla, ona voli sve svoje bivše muževe.



– Ja volim sve svoje muškarce sa kojima sam bila, to je posebna vrsta emocije – navela je pevačica i osvrnula se na brak sa Lukom Lazukićem, kada je pretrpela nasilje.

– Ne kajem se jer sam dobila Katju! Biser nastaje tako što nešto napadne školjku, to nju jako boli, i ona kako bi otklonila bol, stvara strukturu koja stvara biser. Tako i meni iz toga što me najviše povredilo je nastalo nešto što je za mene ceo svet – zaključila je ona.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz