Pretraži

JUBILARNIH 40: MIlica Dabović izgleda bolje nego ikad

Showbiz
0
Photo: Instagram/stefanovamama13

Milica Dabović je napunila 40 godina, što mnoge žene doživljavaju kao životnu prekretnicu. Povodom rođendana, osetila je potrebu da na Instagramu napiše kako vidi svoj život.



Prema njenim rečima, godine su joj prošle brzo, te nije imala vremena da bolje razmisli o svojim odlukama. 

Danas je samohrana majka, bila je profesionalna košarkašica, ali i reprezentativka Srbije. Zato joj je glavni cilj, kako kaže, bio da svojoj zemlji da najbolje. Međutim, danas je mnogi napadaju zbog provokativnih fotki.

Ona se na svom profilu sada oglasila i svoje obraćanje posvetila onima koji joj pružaju podršku. 

-Dragi prijatelji, obozavani ljudi, moja porodico zelim da znate da sam svoj rođendan obeležila srecna sa meni dragim ljudima, ljudima koje volim! Na žalost zbog situacije u zemlji mnogi moji prijatelji nisu bili sa mnom oni su svuda po svetu ali su uz mene kao što sam ja uz njih srcem uvek. Poželela sam više želja. Zahvalna sam vam svima što želim, što vaša podrška meni daje vetar u leđa. Zahvalna sam što me razumete. Da se ne ponavljam, život nije lak ali je u suštini lep! Lepota je u našim srcima, u našoj duši, vidi se u očima. Neka nam svima oči budu prepune sjaja! Hvala na prelepim rečima i čestitkama, poklonima!! Voli vas Stefanova mama, hvala od srca !!! Za mene i moju porodicu danas je veliki dan jer u njemu sam prvi put zaplakala, a suze radosnice imam i sada na licu! Neka ova lepa osećanja traju !!! Voli vas vasa Mili -poručila je ona na svom Instagram nalogu, a fotku možete pogledati OVDE

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz