Pretraži

„NEKI MOGU SEBI TO DA PRIUŠTE“: Bekvalčeva otkrila po čemu se razlikuje od drugih poznatih ličnosti

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Publika je posebno voli zbog njenih izjava, koje gotovo uvek prođu zapaženo i često postanu hit na društvenim mrežama.

Međutim, ona tvrdi da nije od onih javnih ličnosti koje strahuju od pitanja novinara, iako je u svojoj karijeri imala dosta škakljivih situacija.

Photo: Instagram/bekvalceva

Photo: Instagram/bekvalceva

 

  • Nemam nikakvu vrstu pripreme zato što sam shvatila da je najbolja priprema da budeš dobro, jer kad si dobro onda si spreman na svako pitanje i na svaku vrstu komunikacije, tako da se generalno radujem susretima sa novinarima, a pojavljujem se onda kada imam razlog za to i zaista mislim da je pojavljivanje bez nekog povoda prepušteno ljudima koji to sebi mogu da priušte, a ja mislim da je pojavljivanje u medijima bez nekog preteranog povoda besmislen – rekla je Nataša u jednoj emisiji.

Podsećamo, Bekvalčeva je nedavno progovorila i o pojmu lepote, koji danas često podrazumeva estetske korekcije i posete hirurgu.



  • Lepota. Danas je prioritet i devojke, vrlo mlade sve šešće posećuju plastične hirurge u želji da izgledaju kao lica sa naslovnica. Imam potrebu ovo da vam napišem jer mi stiže bezbroj poruka od vas u kojima mi delite komplimente na racun 'savršenog' izgleda – rekla je ona i dodala:

– Morate shvatiti da nijedna žena na svetu ne izgleda savršeno. Da bi se došlo do savršene naslovnice, a sve češće i do Instagram fotografije, javne ličnosti imaju čitav tim profesionalaca koji na tome radi.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz