Pretraži

„LAVOVSKI SU SE BORILI“: Jelena Đoković javno progovorila o roditeljima

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/ jelenadjokovicndf

Ipak, ona je sada rešila da to promeni, te je iskoristila priliku da istakne kako je upravo zahvaljujući ocu Miomiru i majci Veri stekla obrazovanje i samostalnost, kao i da je od njih i naučila da je porodica iznad svega.

Kako je Jelena navela, danas se ona oslanja na vaspitanje koje je ponela iz roditeljskog doma, kao i na reči kojima su majka i otac usmeravali dve godine stariju sestru Mariju i nju.

Photo: Instagram/jelenadjokovicndf

Photo: Instagram/jelenadjokovicndf

 

‒ Verujem da žene mnoge osobine steknu gledajući svoje roditelje, ponajviše majke. Moja majka je mene i sestru rano rodila, podizala nas je i sve vreme radila. Ništa joj nije bilo teško, lavovski se borila da nam omogući kvalitetan život i obrazovanje, u vrlo teškim uslovima – rekla je Đokovićeva i dodala:

  • Zbog takvih roditelja sestra i ja se trudimo da budemo samostalne, te ne čekamo da nam bilo šta padne u krilo, već se borimo za to. Savetovala bih i ostale mlade žene da se svim srcem bore za ono u šta veruju – kaže ona a prenose mediji.


Inače, Novakova supruga je nedavno na svom Instagram profilu objavila i fotografiju iz detinjstva, iz perioda kada je vreme provodila kod bake i deke.

  • Najlepša sećanja iz detinjstva me vezuju za moje vreme provedeno sa bakom i dekom u Ljigu – napisala je Jelena tada.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz