Pretraži

PRVA SLIKA NAKON OPERACIJE NOSA: Luna Đogani se pohvalila novim izgledom (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Instagram/luna_djogani

Luna je sredinom februara počastila sebe estetskom korekcijom nosa, a sada je fanovima pokazala kako izgleda u novom izdanju.

Naime, ona je na društvenoj mreži Instagram objavila sliku u okviru opcije story, na kojoj je vidi kako izgleda nakon intervencije.

Screenshot: Instagram/luna_djogani

Screenshot: Instagram/luna_djogani

 

Ona je iskoristila filter u sklopu kog se pojavljuju naočare, te njeni pratioci nisu mogli u potpunosti da vide kako njen novi nos zaista izgleda, ali se naslućivala promena.

– Izvinite – napisala je ona uz objavu, a njenim fanovima očigleno se dopla promena, pa su komentarisali da prelepo izgleda.

Inače, Luna je dugo želela da uradi ovu korekciju, a kako je ranije izjavila, intervencijom nije promenila lični opis.



– Izašla sam iz kuće posle deset dana samo da bih prošetala dete. Imala sam malu estetsku intervenciju, sredila sam nos, pa ne bih da me ljudi vide dok se skroz ne oporavim, a ne bih ni da me novinari negde uhvate i fotografišu. Najviše sam kod kuće s porodicom, odem do roditelja da vidim kako su i vidim sestre, pa posle toga dođem kući. Vidite da sam se skroz posvetila porodičnom životu, a, iskrena da budem, ništa drugo me i ne zanima – rekla je Đoganijeva nedavno.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz