Pretraži

„PRVA SCENA SNIMLJENA“: Voyage podelio deo atmosfere sa seta serije „U klinču“

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/IDJTV™

Voyage je dobio glavnu mušku ulogu u domaćem ostvarenju "U klinču", gde će tumačiti lik mladog boksera Aljoše, dok će mu glumaki roditelji biti glumci Branka Katić i Nikola Kojo.

Snimanje serije počelo je pre dva dana, a Mijalo se sada svojim fanovima na Instagramu pohvalio da je upravo snimio prvu scenu.

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Prva scena snimljenja – napisao je on uz fotografiju koju je postavio na storiju, a na kojoj se, prema svemu sudeći, nalazi tekst za njegovu ulogu.

Mihajlo je potom postavio još jednu objavu koju je prethodno postavio i producent serije, Miloš Avramović. Na pomenutoj slici možemo da vidimo deo atmosfere sa snimanja, a u objektivu kamere prikazni su Voyage i Branka Katić.

Da se svi dobro slažu i da vlada prijatna atmosfera na setu, mladi izvođač je potvrdio i slikom na kojoj je pozirao sa "filmskom majkom" i mladom glumicom Anitom Ognjanović.

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

Screenshot: Instagram/voyage.mp3

 

Ova tinejdžerska drama bi trebalo da ima 30 epizoda, a glavna priča pratiće momke i devojke na završetku srednje škole, pred kojima je novi period – upis na fakultet, nove ljubavi, ambicije i želje.

Voyage je više puta istakao da je izuzetno ponosan što će biti deo ovog projekta, jer je želeo da proba nešto novo, a uloga boksera Aljoše, smatra on, je kao stvorena za njega:



– Otvoren sam tip, volim da probam sve novo. Čim su me pozvali, rekao sam, hajde da vidim šta se tu dešava. Onda sam pročitao scenario i činilo mi se da je to uloga za mene. Najvažnija stvar jeste što je Aljoša, kojeg tumačim, jako sličan meni i mislim da neće biti problem da se u toj ulozi snađem – rekao je mladi izvođač i dodao da je ovim projektom svoje roditelje učinio ponosnim – rekao je ranije Veruović.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz