Pretraži

FRIZER MEGAN MARKL ODGOVORIO KONSTRAKTI: „Ovo je tajna njene kose“

Showbiz
0
Screenshot: Youtube/Larry King

Jedno od najaktuelnijih pitanja ovih dana u Srbiji ali i regionu jeste: "Koja je tajna zdrave kose Megan Markl?".



O Konstraktinoj pesmi, odakle i potiču pomenuti stihovi sasvim sigurno biće reči i u narednim mesecima i svako će imati svoje tumačenje iste, međutim, tajna zdrave kose Megan Markl jeste bila tema svetskih medija i u bliskoj prošlosti. Vojvotkinja, naime, zaista ima lepu kosu a o tome kako je održava za časopis Vog govorio je njen frizer i saradnik Džordž Nortvud.

  • Ogromna je privilegija raditi s vojvodom i vojvotkinjom od Saseksa. Uživao sam u svakoj minuti sarađujući s ovim neverovatnim parom koji nas uči važnosti dobrog mentalnog zdravlja – kazao je Nortvud.

On je otkrio najbolje savjete i trikove za održavanje zdrave kose:

Screenshot: Youtube/Zemlja Gruva

Screenshot: Youtube/Zemlja Gruva

 

Jedan od mojih stilova je neformalno uvijena kosa, što se vidi kod Megan Markl i mnogih drugih mojih klijenata. Zbog toga kosa izgleda šik bez napora i preterano ravnog ili kovrdžavog izgleda. Kada stil izgleda prirodno, to stvara utisak zdravije kose. Takođe, time se može sakriti mnoštvo nedostataka, poput kose koju je potrebno dobro podšišati – rekao je Nortvud i dodao:

  • Dobar sprej za volumen ili teksturu može stvoriti izvrsnu osnovu za oblikovanje. Nakon što ga naprskate dodavanjem mekih valova kosa će dobiti pokretnost i vitalnost. Bez obzira na to je li vaša kosa u dobrom stanju ili ne, upotreba sredstava za povećanje volumena prije oblikovanja stvoriće iluziju zdravije kose.

Nortvud preporučuje da izbjegavate korištenje uređaja za ravnanje kose. Pegle mogu prouzrokovati nakupljanje statičkog elektriciteta u kosi i ukloniti sve prirodno iz izgleda. Ravna kosa može stvoriti beživotan izgled.

Dakle, Nortvud je jedan od onih ljudi koji Konstrakti mogu odgovoriti na pitanje koje postavlja u uvodnim stihovima pesme "In coropre sano", a koja je izazvala veliku histeriju poslednjih dana i koja će nas predstavljati na Evroviziji u Torinu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz