Pretraži

„ZA POLA MINUTA SE ZNA DA LI JE PESMA POBEDNIČKA“: Knez o Konstrakti i savetima koje daje Kseniji

Showbiz
0
knez, ksenija knežević ona voli
Photo: Instagram/kneznenad

Kako kaže Knez, Ksenija je se dobro snalazi u svetu šoubiznisa, ali još uvek joj daje određene smernice kada je posao u pitanju.

– Dajem joj savete, sada i manje nego ranije, jer je ona već sada ušla u sve tajne šoubiznisa i čini mi se da se poprilično dobro snalazi. Često su to pitanja, da li je pametno izbaciti singl odmah posle mesec dana ili treba sačekati da se ovaj singl dovoljno zavrti, oko nekih nastupa, mesta gde idu… – ističe pevač, koji dodaje da može doći i do saradnje njega i ćerke.

Photo: Instagram/ksenia.knezevic

Photo: Instagram/ksenia.knezevic

 

 Nije isključeno, ako se pojavi adekvatna pesma koja bi mogla da spoji njenu grupu i mene, onda što da ne – kaže Knez koji dodaje da jednino što zamera svojoj mezimici je to što stalno kasni, a sa čime se slažu i Ksenijine koleginice Ivana Nikolić i Sanja Vučić.

Ksenija je, podsećamo, upravo sa grupom "Hurricane" i pesmom "Loco, loco" prošle godine predstavljala Srbiju na Evroviziji, a kroz isto iskustvo prošao je i Knez, kada je sa svojom pesmom zauzeo 15. mesto na ovom takmičenju.



Pevač kaže i da svake godine prati Evroviziju, ali i naše takmičenje "Pesme za Evroviziju". Tako je bilo i ove godine, kada je, prema njegovim rečma, imao nekoliko favorita.

A, ključna stvar za pobedu je, smatra on, da se poklopi nekoliko faktora:

  • Preslušao sam sve pesme koje su bile na "Pesmi za Evroviziju". Imao sam nekoliko favorita. Šarenoliko je bilo, interesantno. Bio sam u revijalnom delu finala "Beovizije" – kaže on i dodaje:

–  Ključna stvar za "Evroviziju" je da se sve poklopi, energija pevača, emocija, scenski nastup, izgled, pevanje. Od svega po malo i ako se sve sklopi kako treba onda je to, sve se to jako vidi, faktički prvih pola minuta pesme se oseti da li je to pobednička pesma ili nije – zaključio je on.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz