Pretraži

„OVO JE POČETAK NEČEG VELIKOG“: Voditeljka Danica Nikolić o prvoj audiciji za IDJShow

News
0
Photo: Promo

Danicu je publika već imala prilike da upozna na našoj televiziji, jer već godinama vodi emisiju IDJHot u kojoj je mnogo puta ugostila neke od najvećih zvezda domaće scene.



Naklonost gledaoca stekla je zahvaljujući odličnoj energiji, razgovetnošću i sposobnošću da se približi sagovorniku, a tako je bilo i na prvoj audiciji IDJShow-a, gde je Danica, pored toga što je vodila šou, imala prilike da razgovara i sa članovima žirija, kao i samim takmičarima.

Nakon što je sinoć prikazana prva audicija za IDJShow, Nikolićeva nam je za početak otkrila svoje utiske.

Kakvi su ti utisci nakon prve audicije?

  • Jako sam srećna i još uvek sabiram utiske sa kolegama i prijateljima. Iako se audicija snimala ranije, ipak sam u nedelju u 20h imala utisak da nešto veliko počinje. Zahvalna sam što sam ovde i što radim na ovakvom projektu, jer je meni ovo bio jedan veliki karijerni cilj i srećna sam što sam sa 25 godina voditeljka ovakvog talent show-a. Ne mogu da dočekam da uđemo u snimanja takmičenja.
Photo: Promo

Photo: Promo

 

Da li si zadovoljna načinom na koji si vodila prvu audiciju?

  • S obzirom na to da je bila prva audicija i da je veliki projekat u pitanju, što znači da je bilo dosta uzbuđenja i pomalo tenzije da sve bude kako treba, jesam. Ovo je velika prilika da pokažem svoje veštine i da gledaoce i takmičare vodim kroz IDJShow na najbolji mogući način. Nadam se da su i gledaoci zadovoljni, jer mi je to vrlo važno.

Da li su ti se izdvojili već neki takmičari?

  • Jesu, apsoultno postoje oni koji su me oduvali i svojim glasom i pojavom. Čini mi se, ako uzmem u obzir ono što ljudi pišu na mrežama, da se moj utisak podudara sa njihovim. Svakako, ne mogu da vam otkrijem ko su ti kandidati.

Kako ti se čini Teodora u ulozi IDJCouch-a?

  • Sjajno se snašla i mislim da će ubuduće tek pokazati koliko zaslužuje da bude na ovom mestu, jer je prošla kroz takmičenje, vredna je i radi svoj posao svim srcem.

    Da li možeš da nam otkriješ neke detalje druge audicije?

  • Nisam sigurna koliko široko smem da pričam o narednim audicijama, ali u nedelju ćete videti Relju Popovića u ulozi IDJCouch-a i on će sa svoja dva velika prijatelja i saradnika birati najbolje kandidate. Mislim da ćete njega upoznati na jedan drugačiji način s obzirom na to da se ne eksponira previše i da će vas oduševiti. Mnogi očekuju od Relje da će biti najstroži, a da li je to zaista tako moraćete da sačekate do nedelje kako biste saznali.

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News