Pretraži

„UZMI SE U PAMET, DA NE OTERAŠ DRAŠKA“: Majka Tanje Savić zabrinuta da pevačica ne ostane sama?

Showbiz
0
Photo: Instagram/tanja_savic_private

O Tanji Savić i gradonačelniku Banjaluke se već mesecima unazad piše da su u ljubavnoj vezi.

Iako pevačica nikada javno nije priznaa da se zabavljaju, njena majka Živka navodno je zabrinuta da potencijalni zet ne ostavi njenu ćerku zbog napada ljubomore, pa ju je posavetovala.



– Kod njih se već neko vreme gomilaju problemčići, i onda se desi kap koja prelije čašu. Malo se podžapaju, kao raskinu, pa se onda opet pomire i tako u krug. Oni su planirali da budu za vikend zajedno, međutim, nisu znali da su gore bukvalno svi mediji i tu je nastao problem. Onda je čula da je Jovana Jeremić sa kojom se zakačila otišla na Jahorinu, pa je utripovala da se tamo viđa sa Draškom što mu je i prebacila. Zapravo, ona ima onu fazu ‘sad neću ni kako ja hoću – kaže pevačicin rođak za magazin „Svet“ i dodaje:

Čak joj je i majka navodno rekla pre neki dan da se ne glupira i da se, kako se kod nas kaže, uzme u pamet jer može ponašanjem da otera Draška od sebe. Njega svi vole. Na stranu što je uspešan i ambiciozan, on je jako dobra osoba, pažljiv, plemenit, pokazuje joj emocije. Ali to je Tanja, mislim da ni sama ne zna šta ju je snašlo. Kao da ne ume da se navikne na dobro, opusti se i uživa. Bre, kao da je otupela u onom toksičnom braku – zaključuje Tanjin rođak.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz