Pretraži

THCF PROSLAVLJA 19. ROĐENDAN: Stefan i Bore za IDJTV otkrili šta ove godine poklanjaju fanovima

Showbiz
0
Photo: IDJTV

Stefana Gligorijević i Borka Vujičića publika je prvi put upoznala davne 2003. godine, kada su 4. aprila imali prvi nastup u Domu omladine Beograda, gde su bili predgrupa bendu "Philosophy Smile", a taj datum je uzet kao dan osnivanja grupe.

– Danas slavimo 19. rođendan THCF-a! 4.4. 2003. – 4.4.2022, a priča kao da je tek počela – napisala je grupa na zvaničnom Instagram profilu.



THCF je na samom početku nastanka brojao pet članova, međutim danas je grupa poznata kao muzički dvojac u sastavu Boreta i Stefana, a koji često sarađuju i sa brojnim poznatim izvođačima.

Kako njihovi hitovi prkose vremenu, te se i dan danas slušaju i opstaju na velikoj sceni, oni su za IDJTV otkrili kako su to postigli i kako se osećaju povodom toga što čak 19 godina uspešno stvaraju muziku.

Screenshot: Instagram/thclafamilija

Screenshot: Instagram/thclafamilija

 

  • Iako nas pravi jubilej čeka tek naredne godine, osećamo se kao da smo tek počeli, jer tek imamo šta da ponudimo publici. Takođe, to je i zato što uživamo u muzici, volimo da stvaramo i uživamo u plodovima rada – rekao je Stefan, koji je potom rekao da ove godine pripremaju veliko iznenađenje za publiku:

  • Ove godine publici poklanjamo dva singla, koja su već spremna, imamo i jedan duet, što bi trebalo da predstavimo naredne ili za dve nedelje. Takođe, pred kraj godine stiže i novi album. Biće zanimljivo i za svakog ponešto – poručio je on.

Prema Stefanovim rečima, on i Bore vrlo su ponosni na činjenicu da su jedan od bendova sa najdužim stažom, a tajna njehovog uspeha, smtra on krije se u nekoliko stvari.

Photo: Instagram/thclafamilija

Photo: Instagram/thclafamilija

 

  • Mladim izvođačima bih poručio da se vode ljubavlju. To je ono što je najbitnije u ovom poslu, novac, slava i poularnost nisu na listi bitnih stvari, to je ono što dolazi samo kao rezltat uloženog rada. Zato im savetujem da, kao i mi, daju sve od sebe, da imaju samopouzdanja i da ne postustaju, čak i ako se pojave prepreke. To je ejdini recept za pravi uspeh – zaključio je Stefan.

Podsećamo, Bore i Stefan su imali dobru proteklu godinu kada je reč o njihovom privatnom životu. Borko Vujičić Bore je u februaru dobio prvo dete, ćerku Milu, koju je na svet donela njegova supruga Milica. Stefan je nedavno u IDJHOT Vlogu otkrio da on i njegova supruga Marina čekaju drugo dete, te da će njihova naslednica Zoja dobiti seku.

Kada je reč o muzici, oni su u 2021. izbacili novi album "Beogradsko najfinije" koji broji 15 pesama, a reakcije publike su bile neverovatne. Takođe, u januaru 2022. THCF je objavio četiri bengera sa Kristianom Floreom, a u pitanju su: "Blocka", "Caviar & Cartier", "Mrtav pijan" i "Pantera" u okviru zajedničkog mini-albuma.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz