Pretraži

„IZLAZI NAJJAČA PESMA“: Relja i Devito ponovo ukrštaju glasove?

Showbiz
0
Photo: IDJTV/ Screenshot: Youtube / devito anonymo

Popularni izvođači su već sarađvali, kada su 2020. godine izbacili pesmu pod nazivom "Offline", a koja je naišla na odličnu reakciju publike, te je numera na platformi Jutjub zaradila višemilionske preglede.



Oni su sada rešili da se još jednom sastave i naprave muški duet, koji publika zasigurno sa nestrpljenjem očekuje.

Naime, pevač je putem Instagram storija na neobičan način saopštio da će njegova nova pesma zapravo biti duet i to upravo sa izvođačem sa kojim je već sarađivao.

Screenshot: Instagram/reljarelja

Screenshot: Instagram/reljarelja

 

  • Ne znam da li kao i svi reperi treba da najavim da uskroo izlazi najjača pesma i spot ikada viđen ili da to ne uradim? – započeo je Relja i dodao:

  • Svakako će to da uradi Devito. Brate, hoćeš da najaviš ti to tako? – upitao ga je Popović, koji je sada preuzeo i ulogu IDJCouch-a u našoj regionalnoj trci talenata IDJShow.

Sigurno smo da će reperi i ovog puta napraviti veliki hit, kao i da će za vrlo kratko vreme osvojiti srca publike, tako da uskoro možemo očekivati duetsku pesmu Relje i Devita.

Podsećamo, Devito je nedavno objavio novu pesmu "Verna", koja, kako je i sam rekao, ima zvuk "starog Devita",  a što se veoma dopalo njegovim fanovima, koji već danima dele pesmu na društvenim mrežama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz