Pretraži

Bekvalčeva otvoreno razvodima i uznemirujućim porukama koje dobija

Showbiz
0
Photo: Instagram/bekvalceva

Kao što je poznato, Nataša se tri puta udavala i razvodila – prvi put od bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, sa kojim ima ćerku Hanu, zatim biznismena Ljube Jovanovića i na kraju od Luke Lazukića, sa kojim je dobila mlađu ćerku Katju.

Razvodi joj, objašnjava ona, nisu lako pali.



  • Razvod je veoma stresna stvar i niko se još nije razveo zato što mu je prelepo. Ako imate na umu i ako ste zdravorazumna osoba, naravno da se razvodite da bi vam bilo bolje. To je jedan od načina da možete lakše da pregurate ono što je gubitak, jer je raspad porodice veliki stres – poručila je Bekvalčeva.

Na pitanje da li sa starijiom ćerkom Hanom Ikodinović ima prijateljski odnos, kao i da li joj poverava svoje tajne, pevačica je odgovorila:

Screenshot: Youtube/IDJTV™

Screenshot: Youtube/IDJTV™

 

  • Roditelji suštinski nikada ne znaju kakav odnos imaju sa decom i koliko im se deca poveravaju. Mislim da mi se moja ćerka baš poverava, i onda kad saznam nešto, šokiram se. Trudim se da budem širokih shvatanja, klinci uz pomoć interneta su napravili džumbus svoje vrste, ali s druge strane blisko mi je to njeno doba jer ni ja nikad nisam porasla – ispričala je Nataša, prenosi „Blic".

Ona se poom osvrnula na društvene mreže, pa otkrila da nema nalog na Tviteru.

– Mislim da je to pametno jer ono što bih ja izlupetala, prokomentarisala, to ne mogu na Instagramu – našalila se ona, a potom priznala da dobija uznemirujuće poruke na mrežama.

– Ti ako hoćeš da pročitaš, pročitaš, verovatno ima ljudi koji bi „iznabadali" mene, ali eto, to se nije desilo. Kad bih ja vama sada rekla šta meni šalju ljudi, bili biste zabezeknuti – zaključila je ona.

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz