Pretraži

„NIKADA JE NISAM UDARIO“: Džoni Dep svedočio protiv bivše supruge Amber Herd

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/johnny_depp_ru_

U tročasovnom svedočenju, Džoni Dep je govorio o Herdinim navodima o zlostavljanju u porodici, njegovoj istoriji sa zloupotrebom supstanci i njihovoj vezi.



Popularni glumac je u svom iskazu priznao da su on i njegova bivša supruga imali svađe tokom njihove veze, međutim, on je istakao da nikada nije bio nasilan prema njoj:

– Nikad nisam došao do tačke da udarim gospođu Herd na bilo koji način, niti sam udario bilo koju ženu u svom životu.

Dep i Amber su se upoznali na snimanju filma "Dnevnik ruma" 2009. godine, venčali su se 2015. i nakon toga su rastali, uz obostrane optužbe za loše ponašanje.

Screenshot: Youtube/ TheEllenShow

Screenshot: Youtube/ TheEllenShow

 

  • Bila je pažljiva, bila je puna ljubavi, bila je pametna, ljubazna, duhovita, imala je razumevanja. Imali smo mnogo toga zajedničkog – rekao je glumac dok je opisivao njihov zajednički život na početku veze.

Ipak, prema njegovim rečima, stvari su počele da se komplikuju, a jedan trenutak bio je presudan da shvati da se njihovom braku bliži kraj.

  • Puno sam radio i kad bih došao kući s posla, ona bi me smestila, dala mi čašu vina i izula mi čizme. To je posatala uobičajena stvar, poput rutine. Jednom prilikom, kad sam se vratio kući, ona je razgovarala telefonom i ja sam se sam izuo. Ona mi je prišla i samo me je pitala "Šta si to uradio?", a potom sama odgovorila sa "Skinuo si čizme" – rekao je Džoni i dodao:

  • Ona se vidno uzrujala oko toga, jer sam prekinuo njenu rutinu. Nakon toga je kroz godinu, godinu i po dana postala sasvim druga osoba – poručio je on i zaključio da je njegov cilj na suđenju "da iznese istinu".

Dep se nakon toga dotakao i burnog života koji je imao kao dete i istakao da je od svoje 11 godine koristio supstance koje mu je davala majka.

  • To sam radio kako bih izbegao haotičnu prirodu onoga kroz šta smo živeli. Do 15. godine sam probao sve vrste droge, ali nikada nisam uzimao ništa radi zabave. Bilo je to samolečenje, kako bih otupeo i pobegao od sve brige – zaključio je on.

 

 

 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz