Pretraži

Na dan smrti čuo se sa poznatom pevačicom! Isplivali novi detalji o Lijamu Pejnu, EVO sa kojom zvezdom je bio u stalnom kontaktu

Showbiz
0
Foto: Instagram printscreen/nicolescherzinger

Bivša zvezda Pussycat Dolls-a i sudija X Factor-a, Nikol Šerzinger, bila je u kontaktu sa Lijamom Pejnom na dan kada je tragično preminuo, potvrdio je Endru Lojd Veber.

Godine 2010., Nikol Šerzinger je pomogla u stvaranju fenomena koji je postao One Direction — i ostala u kontaktu sa Lijamom Pejnom sve do dana njegove smrti.

Zvezda grupe Pussycat Dolls, koja ima 46 godina, bila je članica X Factor žirija koji je spojio Lijama Pejna sa ostalim učesnicima emisije, Luisom Tomlinsonom, Najlom Horanom, Harijem Stajlsom i Zejnom Malikom, formirajući grupu koja je kasnije postala One Direction, nakon njene početne sugestije da se napravi bend od prijavljenih učesnika.

Sada je otkriveno da je ostala u kontaktu s Lijamom sve do dana kada je preminuo.

Pevač je tragično nastradao padom sa terase hotela u Argentini 16. oktobra, a izrazi saučešća i dalje pristižu. Govoreći o kobnom danu, Endru Lojd Veber je otkrio da je Nikol još uvek razmenjivala poruke sa Liamom tog dana.

Endru, koji je komponovao muziku za brodvejski mjuzikl „Sunset Blvd.“, u kojem Nikol igra, rekao je: „Mislim da ovo nije rečeno, ali mogu da kažem da je, naravno, ona mentorisala Lijama, iz One Direction-a.” Govoreći za „Billboard“, rekao je: „U sredu, kada je preminuo, ona mu je slala poruke.“

Endru je otkrio da je, čak i nakon što je čula za Lijamovu smrt, ipak nastupila kao Norma Dezmond u brodvejskoj predstavi. Pohvalio ju je: „Činjenica da je uopšte izvela predstavu je neverovatna. Mislim, ona je neverovatna, neverovatna žena. Ona je bez sumnje jedan od najboljih izvođača s kojima sam ikada radio.“

Na snimcima sa audicija za X Factor pre 14 godina, može se videti kako Nikol, Luis Volš i Sajmon Kauel razmišljaju o ideji da spoje dečake u grupu. „Ovaj ovde,“ rekla je Nikol pokazujući na sliku Lijama i premestila je među slike ostalih članova. „Ako je on taj koji se izdvaja, mogao bi biti vođa“, rekla je.

Nikol je kasnije odala počast Lijamu, podelivši fotografiju njih dvoje uz Keli Rouland sa snimanja njihovog najnovijeg šoua. „Dragi Lijamo, zauvek ću ceniti i čuvati vreme koje smo proveli zajedno, od pre petnaest godina kada je nastao One Direction, pa sve do pre samo nekoliko nedelja,“ započela je. „Bio je pravi blagoslov raditi sa tobom nedavno. Delili smo istu ljubav i strast prema muzici i zauvek ću se sećati naših značajnih i radosnih razgovora koje smo vodili.”

Na fotografiji koju je objavila, Lijam izgleda opušteno i srećno dok se smeši kameri, uz Nikol i Keli Rouland. „Bilo je veoma teško prihvatiti da više nisi ovde, ali sam zahvalna što sam upoznala tvoje dobro srce, dragu dušu i karakter. Doneo si toliko radosti, svetlosti i smeha u živote onih koji su te zaista poznavali. Nedostajaćeš mi, prijatelju, i nosiću te u srcu. Moje misli i molitve su sa tvojom porodicom,“ dodala je skrhkana pevačica.

U planu je bilo da se Lijam ponovo pridruži Nikol kao član žirija za novi Netfliksov šou Building The Band. Format šoua podrazumevao je formiranje nove muzičke grupe, ali članovi se ne bi upoznali do finalnog otkrivanja. Trebalo je da se pojavi zajedno s Nikol, Keli Rouland iz Destiny’s Child i Ejdžejem Meklinom iz Backstreet Boysa, koji je bio domaćin serije.

Streaming gigant je otkrio: „Kao bivši članovi grupa The Pussycat Dolls, Destiny’s Child, One Direction i Backstreet Boys, ovi hitmejkeri će doneti svoje neprevaziđeno znanje i godine ličnog iskustva u takmičenje.“ Snimanje je već bilo u toku i zvezde su bile viđene u Mančesteru tokom proba.

Lijam je takođe viđen u restoranu Sexy Fish u Mančesteru sa svojom devojkom, influenserkom Kejt Kasidi. Još uvek nije potvrđeno da li će se šou nastaviti nakon tragedije koja se desila pre 10 dana.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz