Pretraži

Prevario 23 godine mlađu devojku?! Leonardo Dikaprio posle večere sa manekenkom viđen kako razmenjuje nežnosti sa glumicom

Showbiz
0
Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Holivudska zvezda Leonardo Dikaprio prekršio je svoje „zlatno pravilo“ — da se upusti u vezu sa „starijom ženom“, a po svemu sudeći prevario je i svoju sadašnju devojku!

Glumac, koji ima 49 godina i osvojio je Oskara, postao je poznat po tome što raskida veze sa ženama pre nego što napune 26 godina, ali je u nedelju, navodno, proveo noć sa glumicom i pevačicom Tejanom Tejlor koja ima 33 godine, što je čak 8 godina iznad njegove granice.

Njih dvoje su se navodno su se zabavljali na jednoj zabavi u Njujorku do ranih jutarnjih sati pre nego što su zajedno napustili mesto.

Izvor je rekao američkom tračerskom sajtu Page Six: „Plesali su vrlo blizu jedno drugom. Proveli su zajedno celu noć i uglavnom bili sami u jednom uglu.“ Par je napustio noćni klub The Stafford Room zajedno u 3 ujutro.

Međutim, ovakvo ponašnje poznatog glumca izazvalo je pravu pometnju na društvenim mrežama, s obzitom na to da je Leonardo u vezi sa manekenkom Viktorijom Čereti od maja 2023. godine. Iako je sa njom uplovio u vezu kada je imala 25 godina, par je ostao u ljubavi i nakon što je ona proslavila svoj 26. rođendan, na iznenađenje mnogih koji veruju u Dikapriovo „pravilo“.

Leo i Viktorija su, samo nekoliko sati pre žurke kojoj je glumac prisustvovao i bio blizak sa Tejanom, viđeni na večeri u suši restoranu, a nedavno je ovaj par proslavio i manekenkin debi na reviji „Victoria’s Secret-a“.

Credit: Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvor nije video da je Dikaprio poljubio Tejanu, ali je bilo očigledno koliko su oni bliski, a spekuliše se da nisu prešli granicu sinoć u javnosti upravo kako ne bi bili uslikani.

Neobično druženje Leonarda i Tejane koji inače igraju zajedno u filmu “The Battle of Baktan Cross” koji će imati premijeru 2025. desilo se i u martu kada su viđeni zajedno u klubu nakon dodele Oskara u Los Anđelesu. On ju je tada grlio dok je haljina na njoj razotkrivala njenu zadnjicu.

Credit: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica, koja je 16 godina mlađa od Lea, bila bi njegova najprikladnija partnerka do sada po pitanju razlike u godinama.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz