Pretraži

„Sebi više neću dozvoliti taj bol“: Edita progovorila o jednom od najtežih trenutaka u njenom životu, pa otkrila sve o odnosu sa Jelenom Karleušom

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Edita Aradinović sinoć je na jednom prestoničkom događaju progovorila o skandalu sa koleginicom, o kom su mediji brujali danima, a potom se osvrnula na priču da se uskoro udaje.

Reper Nucci sinoć je održao promociju svog albuma prvenca, a na događaju se se okupile njegove brojne kolege i koleginice, među kojima se našla i Edita Aradinović.

Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica i sama aktivno radi na svojoj karijeri, a poznato je da redovno pruža podršku svojim kolegama, kao i da je sa nekima od njih i privatno jako bliska. Pored njene karijere, Edita se nekoliko puta do sada našla u centru pažnje zbog svog ljubavnog života, te je svima dobro poznat skandal koji je imala sa Jelenom Karleušom.

Naime, Edita je jednom prilikom iznela tvrdnje da ju je njen dečko do šest godina prevario sa poznatom koleginicom. Potom je počeo da se razbuktava rat između njih dve na društvenim mrežama, a sve je kulminiralo brutalnim uvredama koje su izrekle na račun jedna druge.

Ona se sada za okupljene medije osvrnula na pomenutu situaciju, te je istakla da je to za nju bio izuzetno težak period.

Jelenu Karleušu neću da komentarišem, to me je mnogo zabolelo i nikada sebi više taj bol neću dozvoliti. Dečka sam šutnula čim sam saznala da čovek pored kog spavam nije moj“, istakla je Edita.

Podsetimo, pevačica je nedavno sve iznenadila kada je gostovala u jednom podkastu u kom je otkrila da uživa u dugogodišnjoj ljubavi i da planira udaju sledeće godine. Zbog ove njene izjave mnogi su posumnjali da se ona pomirila sa dečkom koji ju je prevario, a sada je ona otkrila pravu istinu koja se krije iza ove izjave.

Htela sam samo da proverim da li me novinari i dalje prate i vole ili su prestali da me slušaju i intervjuišu. Sumnjala sam da me više ne volite…“, rekla je i priznala da je cela priča o udaji bila zapravo šala.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz