Pretraži

Mesec dana nakon porođaja zapalila Instagram! Ana Rajković u kupaćem izazvala potpuno nevericu na društvenim mrežama (FOTO)

Influence
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Influenserka Ana Rajković pre nekoliko dana preselila se kod supruga u Saudijsku Arabiju, a sada je oduševila sve izgledom u kupaćem.

Poznato je da je pre nekoliko meseci njen muž, poznati golman, Predrag Rajković potpisao za Al Itihad, te da se preselio tamo. S obzirom na to da je Ana bila u drugom stanju, ona je ostala u Srbiji sa njihova dva sina Reljom i Tadijom.

Influenserka se porodila pre nešto više od mesec dana i na svet donela ćerkicu Noru, a sada kada je devojčica bila spremna za put, oni su se preselili kod Peđe u grad Džedu. Rajkovići će od sada živeti u luksuznom stanu, sa kog se pruža neverovatan pogled, a prilikom dolaska Ana je podelila samo deo luksuz u kom će od sada uživati.

S obzirom na to da je u Saudijskoj Arabiji toplo tokom cele godine, Ana je sa sinovima juče posetila jedan rizort na plaži, prilikom čega su uživali u kupanju u moru. Influenserka je ovu priliku iskoristila da se skine u kupaći, a pratioci su ostali šokirani njenim izgledom samo mesec dana nakon porođaja.

Ona je pozirala u jednodnelnom kupaćem kostimu, a u prvi plan su došle njene obline, kao i duge, istrenirane noge. „Ono kao… porodi se iz zezanja.. i sve zgodnija i lepša 👏❤️“, „Woww, ženo, goriš“, „Mama, ovo je nerealno“, samo su neki od komentara ispod njene objave.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Podsetimo, Ana je nakon porođaja jednom prilikom otkrila da se u ovoj, trećoj, trudnoći ugojila najviše do sada, čitavih 22 kilograma, iako se po njenim slikama to nije moglo primetiti, a sada je očigledno da nije imala veliki problem da se vrati na izgled pre trudnoće.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence