Pretraži

„Daleko od toga da je ovo bio dobar nastup“ Takmičarka sa suzama u očima napustila stejdž, pa dobila važne savete od Coach-eva

IDJShow
0
Foto: IDJShow

Dvanaesta takmičarka za večeras je Lana Vukčević.

Sedamnaestogodišnja takmičarka iz Crne Gore za večerašnji nastup je odabrala pesmu Kali „Tebe nema“.

Foto: IDJShow

Ipak, Coach-evi ovog puta nisu imali mnogo pozitivnih komentara kao što je to do sada bio slučaj kada je Lana u pitanju.

Danas se baš nisam pokazala dobro, po mom mišljenju – priznala je Lana odmah po završetku nastupa.

Foto: IDJShow

Lana, u pravu si, sviđa mi se što si samokritična. Nisi bila sigurna, na momente si bila top, na momente klimava. Jedno je sigurno, fantastična si pevačica. Mislim da ove greške možemo radom da popravimo – rekao je Darko.

Večeras nije tvoje najbolje pevačko izdanje. Falšić si malo bila u ovim visokim delovima, ali ja ne gledam samo večeras. iako interpretacija pesme nije bila tvoja najbolja interpretacija do sada, ali ti si do sada pokazala da si fenomenalna pevačica. Ja imam prelepo mišljenje o tebi, a večeras bih ti progledala kroz prste – rekla je Nataša.

Foto: IDJShow

– Čuješ gde su greške, to je važno i nije da ne znaš da se izvučeš. Video sam na tebi koliko te to muči što si krenula falš, daleko od toga da je ovo bio tvoj dobar nastup, ja se sa tim slažem, ali nemoj već u toku pesme sebe da osuđuješ. Ovo nije bilo tvoje najbolje izdanje, ali je bilo odličnih momenata koji nama pokazuju da ti možeš da budeš odlična, i sledeći put samo sigurnije – poručio joj je Relja dok je takmičarka sa suzama u očima slušala komentare Coach-eva.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow