Pretraži

„SAZNAĆE SVET KO JE ERMINA“: Hajdarevićeva probila led (VIDEO)

News
0
Photo: IDJ

Ona je za večerašnji zadatak, kada takmičari pevaju medley, odnosno tri pesme spojene u jednu izabrala numere "Egomanija", "Ljubavi moja" i "Dinero".



Sudeći prema reakciji publike, ali i žirija, ona je ovu izvedbu iznela i više nego odlično.

Svaki put si sve bolja. Emotivno si pevala, potom pokazala lepu energiju…Znam i kakvu ću pesmu da ti napravim – rekao je Darko, a Relja dodao:

Bravo! Ti si fenomenalna, energetski jako dobra. U pravim si rukama, imaš Darka, a ako ti je ikada potrebna pomoć tu sam i ja i moji producenti – rekao je on, što je veoma raznežilo Erminu.

Pre izlaska na binu, u svom predstavljanju, kanidatkinja je rekla da će svet tek upoznati nju kao pevačicu.

  • Nije svet nikad znao ko je Ermina i tek sad će da sazna! Imam taj osećaj da hoću sve više i više – rekla je ona i otkrila koja je njena želja:

  • Volim da jedem. Želim da jedem, a da se ne ugojim – našalila se ona.

Ermina je inače u intervjuu koji je nedavno dala za IDJTV otkrila da priželjkuje karijeru kakvu ima IDJCouch Relja Popović.

  • To su me već pitali i rekla sam da bih se opredelila za karijeru Relje Popovića. On svojoj publici stalno donosi novitete i uvek je za jedan stepenik više u odnosu na ranije početke. Kali mi je i te kako zanimljiva i pozitivno me je iznenadila, a moram izvdvojiti i Zoi. Njih dve su baš prave umetnice. 

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz News