Pretraži

„Očigledno je pod lekovima“: Devojka Lijama Pejna po prvi put u javnosti nakon njegove smrti, šokirala sve izgledom (FOTO)

Showbiz
0
Credit line: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia
Devojka tragično nastradalog muzičara Lijama Pejna, Kejt Kesidi, prvi put se pojavila u javnosti nakon njegove smrti.

Dvadesetpetogodišnja influenserka, koja je s pevačem bila u vezi dve godine, viđena je na Floridi tokom vikenda sa grupom prijatelja koji joj pružaju podršku nakon što je bivši član grupe One Direction preminuo u 31. godini.

Tokom vikenda, ona je viđena kako kupuje hranu za pse, šetajući sa dva prijatelja koji su je podržavali u ovim teškim trenucima. Bila je uslikana bez šminke, u sivoj trenerci, papučama i prevelikoj majici, s kesama u rukama. Njen izraz lica i izgubljen pogled koji je uputila paparacima pokrenuli su komentare da je Kejt očigledno pod lekovima zbog šoka koji je doživela.

„Sva je naduta od plakanja“, „Njen izraz lica je zastrašujuć, očigledno je pod lekovima“, „Koliko je mirna, kao da je nadrogirana“, samo su neki od komentara.

Kesidi je u petak objavila na Instagramu post i napisala da je „potpuno izgubljena“ nakon Pejnove smrti, dodajući da ga je volela „bezuslovno i potpuno.“

„Hvala svima na ljubaznim rečima i ljubavi koje su mi upućene“, započela je.

„Potpuno sam izgubljena. Ništa što se dogodilo u proteklih nekoliko dana ne deluje stvarno. Molim vas da mi pružite milost i prostor da ovo prođem u privatnosti. Lijame, moj anđele. Ti si sve. Želim da znaš da sam te volela bezuslovno i potpuno. Nastaviću da te volim do kraja života. Volim te, Lijame.“

Dodala je broj 444, koji se često naziva brojem anđela.

Pejn i Kejt su počeli da se zabavljaju 2022. godine, nakon što je pevač pio u baru u Čarlstonu zvanom Ritual, gde je ona radila kao konobarica.

Par je boravio zajedno u Argentini pre njegove smrti. Kejt je napustila Argentinu pre Pejna, a on je preminuo nakon pada s balkona svoje sobe u hotelu CasaSur Palermo u Buenos Airesu, samo dva dana nakon njenog odlaska.

Argentinska novinarka Mercedes Ninci otkrila je da je Pejn bio u društvu dve seksualne radnice, Aldane Milagros Serano i Lusile Marianele Goitea, pre svoje kobne nesreće.

Njih dve su izjavile vlastima da ih je Pejn angažovao preko sajta za eskort. Pili su alkohol sa njim neposredno pre ponoći, a zatim su se posvađali oko plaćanja. Ove dve žene su napustile hotel sat vremena pre njegove smrti i naglasile da nisu konzumirale drogu s njim.

Navodi se da njegova devojka nije znala ništa o pevaču i seksualnim radnicama. „Nije znala ništa o tome,“ otkrio je izvor blizak njoj za OK! Magazin. „Rekla je da mora da se nosi s tim.“ Dodali su da je to „očigledno velika izdaja“ i da „mnogo boli.“

„Nije prestala da plače,“ dodao je prijatelj, napominjući da „nije dobro.“ „Ona je slomljena. Ima dobar sistem podrške oko sebe, ali ovo je iz lošeg prešlo u još gore.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz