Pretraži

Njen nastup na audiciji IDJShow-a zapalio je mreže: Milica Marija Čalić nikad iskrenije o pesmi „Ne zovi me“ i dečku kom ju je posvetila

IDJShow
0
Foto: IDJTV

Gošća ovonedeljne emisije One On One je učesnica treće sezone IDJShow-a Milica Marija Čalić.

Iako se nije plasirala u dalje takmičenje, Milica je svojim nastupom privukla izuzetno veliku pažnju – njeno predstavljanje našim IDJCoach-evima postalo je viralno na mrežama, baš kao i numera koju je tom prilikom izvela, a koja nosi naziv „Ne zovi me“.

Milica je sada bila gost na IDJTV-u u emisiji One On One, a tom prilikom odgovarala je na brojna pitanja publike, među kojima je najviše bilo onih koja su se odnosila upravo na njeno pojavljivanje u IDJShow-u i pesmi koja je nakon audicije postala hit.

 

@idjshow Danas na repeat 🔁 #IDJShow ♬ original sound – IDJShow

Na samom početku, Milica je otkrila ko joj je bio najveća inspiracija kada je ulazak u svet muzike u pitanju.

– Moja inspiracija je bio moj otac, s njim sam prvi put uzela mikrofon, a tokom daljeg života je to bila majka – rekla je Milica, a potom odgovorila na pitanje gde vidi sebe za 10 godina.

– Nadam se da punim neku Arenu!

Publiku je zanimalo i da li će Milica nekada otkriti ko je dečko, ili kako ga je ona sama nazvala – „indijanac“, kom je pesma posvećena.

– Iskreno ja to nikad ne bih otkrivala, ali mislim da će se kroz dalju karijeru on sam otkriti – priznala je Milica, a potom otkrila koju poruku nosi ova numera:

– Poruka moje pesme je svakako da ne zovete onoga ko se ne javi više od jedanput na taj poziv. Druga stvar je da ni zbog koga u životu ne pokrenete vaše samouništenje, jer niko nije vredan toga.

Kada si objavila svoju prvu pesmu pre 10 godina, da li si mogla da zamisliš da će se tvoji snovi ostvariti? – glasilo je naredno pitanje.

– Nisam mogla da zamislim, ali je to jedino za šta sam živela, da se to na neki način ostvari – rekla je Milica, nakon čega je priznala da je oduvek pisala pesme iz ljubavi.

– Moje pesme su sve napisane iz neke ljubavi. Uvek kada sam imala neke ljubavne brodolome, stavljala sam sve na papir.

Šta nam je još Milica otkrila ovom prilikom, pogledajte u emisiji u nastavku:

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz IDJShow