Pretraži

Sada je i zvanično! Zorannah otkrila sve o velikom koraku sa dečkom, evo gde će od sada živeti sa fudbalerom (FOTO)

Influence
0
Photo: Amir Hamzagic/ATAImages

Jedna od najpoznatijih srpskih influenserki, Zorana Jovanović Zorannah, otkrila je svojim pratiocima da je došlo do velike promene u životu nje i njenog partnera.

Zorannah je u poslednje vreme aktivna na društvenim mrežama više ikada, te sa svojim fanovima deli brojne detalje iz svog privatnog života, uključujući i dešavanja sa njenim dečkom, fudbalerom Ilojem Rumom.

Par se upoznao u Americi, s obzirom na to da je Iloj igrao za tamnošnji klub, a prošlu sezonu su proveli u Holandiji, odakle je on i poreklom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eloy Room (@eloyroom)

Međutim, Zorannah je nedavno najavila preseljenje i otkrila da čeka da fudbaler i zvanično potpiše ugovor kako bi mogla da otkrije koje će njihovo sledeće prebivalište biti. Kako je tada priznala, influenserka nije bila zadovoljna životom u Holandiji, zbog čega je sa nestrpljenjem očekivala Ilojevo potpisivanje novog ugovora.

Ona je sada na svojim društvenim mrežama čestitala budućem mužu na novom angažmanu i tom prilikom otkrila svojim fanovima gde će od sada živeti.

„Tako sam neverovatno ponosna na tebe 💚🖤 godina koju smo imali zaslužila je ovakav kraj i ne bih mogla biti srećnija zbog rezultata. Izgleda da ne mogu pobeći od Belgije, ali mi se ovde oduvek dopadalo, tako da se ne žalim 😂 Hajde da ovo ostvarimo, dušo“, napisala je ona uz fotku nje i Iloja, kojom je otkrila da oni živeti u Brižu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zorana Jovanovic (@zorannah)

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence