Pretraži

Spakovala kofere i napustila Srbiju: Ana Rajković pokazala detalje luksuznog doma, odlučila se na veliki korak iz samo jednog razloga (FOTO)

Influence
1

Supruga proslavljenog golmana Predraga Rajkovića, Ana Rajković, se i zvanično pridružila mužu u Saudijskoj Arabiji, te je sada njihova petočlana porodica ponovo na okupu.

Pre par meseci, Predrag Rajković je podelio da je dobio novi fudbalski angažman i to u Saudijskoj Arabiji, u klubu Al Itihad. On se potom preselio u grad Džeda, ali bez supruge i dece.

Naime, Ana je u tom trenutku bila u poodmakloj trudnoći i bilo je pitanje trenutka kada će se poroditi, zbog čega je ona leto provela sa sinovima u Beogradu. Ona je početkom septembra rodila njihovo treće dete, devojčicu Noru, te je poslednja dva meseca provela privikavajući se na novu dinamiku sa troje dece.

Foto: Instagram printscreen/rajkovic__ana

Sada kada je Nora konačno u mogućnosti da putuje, Ana se spakovala i sa decom pridružila suprugu u njihovom novom domu. Ona je na svojim društvenim mrežama podelila samo deo luksuza u kom će Rajkovići uživati u narednom periodu.

Prema fotkama koje je objavila, Ana i Peđa će sa Reljom, Tadijom i Norom živeti u stanu, a influenserka je pokazala deo trpezarije, koji je u prozorima od poda do plafona, sa kojih se pruža neverovatan pogled. „Dome, slatki dome“, napisala je ona.

Njen suprug im je priredio i posebno iznenađenje, te je jedan deo stana bio ukrašen balonima i cvećem, a za Anu je spremio crvene ruže.

Komentari (1)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence