Pretraži

Katarina Lazić pokazala kako izgleda 14 dana nakon porođaja: Usledio komentar Darkove bivše supruge – evo šta joj je poručila!

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Kaća je sada, na Instagramu, objavila fotografiju sa naslednicom i pokazala kako izgleda 14 dana nakon porođaja.

Supruga folkera Darka Lazića, Katarina Lazić, porodila se nedavno i na svet donela devojčicu kojoj su dali ime Srna.

Kaća je sada na Instagramu objavila fotografiju sa naslednicom i pokazala kako izgleda samo 14 dana nakon porođaja, a potom otkrila i kako se oseća.

Vratila sam se, 14 dana od porođaja, u proširenom sastavu. Toliko sam puna utisaka o svemu da ne znam odakle bih počela. Pre svega hoću da se zahvalim svima na čestitkama i lepim rečima, Srna i ja vam šaljemo puno ljubavi, jer samo za ljubav i znamo – napisala je Kaća, a fanovi nisu mogli, a da ne prokomentarišu njen savršen izgled.

Ipak, jedan komentar svima je zapao za oko – ovu objavu prokomentarisala je i Darkova bivša supruga Ana Sević.

„Ćao, ćao lepotice dve!“, napisala je Ana.

Katarina je ovom prilikom odgovarala i na pojedina pitanja svojih pratioca, a jedno od njih je vezano za ime koje su dali ćerkici.

Ko je birao ime za bebu? – glasilo je pitanje.

– Zajedno. Pitala sam Darka koja mu se ženska imena sviđaju, Srna je bilo prvo na spisku, a to je ime koje mi se oduvek sviđa, tako da je odluka bila jednoglasna – napisala je Kaća.

Podsećamo, Darko se nedavno oglasio za domaće medije i otkrio da će pauzirati sa nastupima neko vreme kako bi pomogao Kaći oko bebe i kako bi zajedno uživali u novoj porodičnoj dinamici, a tom prilikom otkrio je kako se snalazi sa bebom, te oko čega najviše pomaže, a šta ne radi.

– Vidi se po meni da sam se obrijao, da imam podočnjake, malo sam umoran, ne spava se noćima, ali to su neke „slatke muke“. Kaća se jako lepo snalazi i jako je brižna majka, što je meni jako drago. Za sada je sve, hvala milom Bogu, kako treba. Ona je super mama, a vi znate da sam ja super tata, po ko zna koji put. Ne menjam pelene još uvek, nemam još uvek tu hrabrost, jer se beba tek rodila, pa kad malo ojača, onda ću ja, nemam problem da to radim, znam kako ide – ispričao je Darko za medije.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz