Pretraži

Nakon hapšenja njegovog mentora odlučio da se vrati muzici: Džastin Biber novim fotkama oduševio fanove, konačno je spreman na sledeći korak (FOTO)

Showbiz
0
Foto: Youtube printscreen/TheEllenShow

Dobitnik Gremija, Džastin Biber nije objavio solo studio album od „Justice“ iz 2021. godine, a poslednji put se pojavio na sceni 2022. godine.

Džastin Biber je u svom najnovijem postu na društvenim mrežama nagovestio da priprema novu muziku koju bi mogao da izbaci u bliskoj budućnosti — a supruga Hejli Biber ga podržava na tom putu!

U nedelju, 20. oktobra, muzičar, koji ima 30 godina, podelio je Instagram karusel post koji sadrži intrigantne fotografije na kojima izgleda kao da radi na novoj muzici u studiju, a koje su izazvali potpuni delirijum među njegovim fanovima.

Poslednja slika u seriji prikazuje njega i Hejli, koja ima 27 godina, samo nekoliko sekundi pred poljubac. Većina fotografija prikazuje novopečenog tatu kako pravi muziku na klaviru, sintisajzerima i zvučnim pločama. Na jednoj fotografiji Džastin pije kafu.

Biber je objavio post samo sa imenom fotografa Rorija Kramera.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Justin Bieber (@justinbieber)

Džastin Biber nije objavio solo studio album od „Justice“ 2021. godine. Novi album bi sada bio njegov sedmi od kada je 2010. godine debitovao sa „My World 2.0“.

Ova potencijalno nova muzika od dvostrukog dobitnika Gremija bila bi neka od njegovih prvih od 2022. i 2023. godine, kada su on i Don Toliver objavili zajedničke singlove „Honest“ i „Private Landing“.

U subotu, 19. oktobra, Biber je šokirao sve kada se pojavio kao gost upravo na Toliverovom nastupu — dok je Hejli pratila koncert iz publike — u Crypto Areni, kada je kao iznenađenje izveo „Private Landing“.

Muzičar se pojavio na sceni u beloj kapi, crnoj dukserici i crnim naočarima, kako se može videti u isečku koji je podelila manekenka Lori Harvi na svom Instagram storiju. Nekada najpopularnija tinejdž zvezda stajao je s druge strane Tolivera na bini dok je plesao uz pesmu držeći mikrofon u vazduhu.

„Napravite buku za je*enog Džastina B,“ rekao je Toliver kada je Biber kročio na scenu.

Nove fotografije dolaze dva meseca nakon što su on i njegova supruga objavili dolazak njihovog prvog deteta, sina Džeka Bluza Bibera, 23. avgusta. Džastin je podelio vesti u slatkom postu na Instagramu koji je između ostalog sadržao sliku novorođenčeta.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz