Pretraži

Kako Kejt Midlton štedi? Kraljevska porodica vredi milijarde, a ona leti komercijalnim letovima i nosi jeftine minđuše

Showbiz
0
Kejt Midlton
Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Život Kejt Midlton se značajno promenio kada se 2011. godine udala za princa Vilijama, s kojim se upoznala dok su studirali na Univerzitetu u Sent Endrusu u Škotskoj.

Sada, princeza od Velsa i buduća kraljica, Kejt Midlton je postala deo generacijski bogate porodice čiji članovi na radnim mestima imaju pokrivene troškove od prihoda svojih ogromnih zemljišnih poseda, a ona i njen muž su tokom braka samo postajali bogatiji.

Nije moguće tačno odrediti neto vrednost kraljevske porodice, ali CelebrityNetWorth procenjuje da je trenutna neto vrednost Kejt oko 10 miliona dolara. Neto vrednost njenog muža, prema istom izvoru, iznosi 100 miliona dolara—procena koja ne uključuje privatno imanje koje se navodno procenjuje na više od 1 milijarde dolara.

Pre nego što se udala, Kejt je već bila relativno dobrostojeća. Njena porodica je nasledila fond koji je 2014. godine bio vredan više od 3 miliona funti (oko 3,7 miliona dolara), prema Daily Mail-u.

Uprkos svom bogatstvu i konstantnim prihodima, Kejt je tokom godina ostala skromna i dosledna svom vaspitanju, te danas definitivno predstavlja jednu od najštedljivijih članova kraljevske porodice koju je britanska javnost videla.

Ona je do sada demonstrirala nekoliko načina na koji štedi novac u različitim prilikama, čak i kada se radi o zvaničnim kraljevskim događajima koji od nje zahtevaju određeni nivo.

Kejt Midlton reciklira stare kombinacije

Nije neobično videti Kejt u kombinaciji koju je nosila na nekom drugom događaju. Na primer, nosila je svoju belu haljinu Aleksandra Mekvina na BAFTA nagradama 2023. godine, a istu haljinu je nosila i na BAFTA nagradama 2019. godine.

@thezoereport The Prince & Princess of Wales arrives at the 2023 BAFTAs 🤍 #princessofwales #princewilliam #katemiddleton #baftas #princesskate ♬ original sound – thezoereport

Osim toga, Kejt je pokazala svoju štedljivost kada je na dodeli nagrada Earthshot Prize 2022. godine nosila iznajmljenu haljinu. Zelena haljina bila je posvećena inicijativi princa Vilijama, koja ima za cilj da se bavi krizom globalnog zagrevanja. Kejtina maksi haljina je iz Solace Londona i iznajmljena je od britanske modne kompanije Hurr, izvestio je Vogue.

Kejt nosi jeftin nakit—i kupuje na rasprodajama kao njena majka, Kerol Midlton

Kejt ima pristup veoma skupim draguljima. Ipak, ponekad nosi jeftin nakit kada prisustvuje kraljevskim događanjima. Tokom BAFTA nagrada 2023. godine, nosila je naušnice iz Zare koje su koštale 20 dolara. Neki obožavaoci kraljevske porodice bili su iznenađeni što je princeza nosila ove naušnice na tako istaknutom događaju.

Tokom intervjua za The Telegraph, Kejtina majka, Kerol, otkrila je da uživa u kupovini na rasprodajama. To bi moglo objasniti zašto Kejt ume da kombinuje jeftine predmete sa skupocenim komadima. Prema navodima, Kerol ne žali novac za obrazovanje ili nekretnine, ali je štedljiva kada su u pitanju odeća i dodaci.

Kejt Midlton i princ Vilijam lete komercijalnim letovima

Princ Vilijam je strastven u zaštiti životne sredine. Zbog toga često lete komercijalnim letovima. Kada je par posetio Boston zbog ceremonije dodele nagrada Earthshot Prize, odlučili su da lete sa British Airways-om. Kejt je takođe letela komercijalno tokom putovanja u Škotsku 2019. godine.

Jedan Tiktoker objavio je video Kejt i njene dece dok su se ukrcavali na komercijalni let, izveštava Travel and Leisure. Komentator ispod ovog videa je pohvalio princezinu ekološku svest.

„Zaista cenim što koriste normalne načine prevoza,“ napisano je. „Lepo je videti da ne troše gorivo helikopterom ili privatnim avionom,“ dodao je drugi komentator.

Kejt Midlton koristi jeftin nameštaj

Nije sve u domu Kejt i Vilijama skupo. Princeza rado uključuje jeftine dekorativne predmete u njihov životni prostor. Kada je par živeo u Kensingtonskoj palati, Kejt je ukrasila jednu sobu orhidejama.

Obožavaoci su primetili orhideje u pozadini tokom njenog Instagram videa u kojem je održavala govor. U zavisnosti od vrste, orhideje mogu koštati 10 dolara. Skupoceniji aranžmani mogli bi koštati 60 dolara i više, ali to je još uvek jeftino u poređenju s tim koliko bi kraljevska porodica mogla da potroši na dekoraciju.

Kejt Midlton se šminka sama

Princeza od Vesla se navodno sama našminkala za svoje venčanje. Iako The Knot navodi da je konsultovala profesionalca pre svog velikog dana, sama je nanela šminku. Kejt je mogla da angažuje skupog šminkera, ali je odlučila da to uradi sama i zablistala je na, po mišljenju mnogih, venčanju veka koje su pratili milioni ljudi.

Credit: ABACA / Shutterstock Editorial / Profimedia

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz