Pretraži

Prva fotografija sa sinom! Miloš Biković raznežio sve jednom objavom, a povod je i više nego poseban (FOTO)

Showbiz
0
Photo: Antonio Ahel/ATAImages

Jedan od naših najpoznatijih glumaca, Miloš Biković, podelio je trenutke sa naslednikom koje retko imamo priliku da vidimo, te je otkrio sve o važnom danu koji proslavlja.

Miloš se pre nešto više od 9 meseci po prvi put ostvario u ulozi oca sa izabranicom Ivanom Malić. I dok naš glumac beleži brojne uspehe na filmskom platnu, kako u našoj zemlji, tako i u Rusiji, njegova devojka Ivana se u potpunosti posvetila majčinstvu.

Ova tročlana porodica živi na relaciji Srbija-Rusija, a s obzirom na to da je Biković poznat po tome da voli da zadrži svoj privatni život dalje od očiju javnosti, na njegovi društvenim mrežama nemamo često priliku da vidimo fotke sa naslednikom.

Ipak, on je sada povodom posebnog dana u Rusiji odlučio da podeli trenutke sa sinom Vasilijem koji su raznežili sve.

„Danas se u Rusiji obeležava Dan očeva. (Ovaj dole na slici je otac ovom gore.)“, našalio se on na svoj račun, a fotka njega i sina je pokupila simpatije brojnih fanova na njegovom Instagramu, zbog čega su usledili oduševljeni komentari kako pratilaca, tako i kolega glumaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

Podsetimo, Miloš se nedavno pohvalio novim poslovnim uspesima, prilikom čega je otkrio da će zbog obaveza oko snimanja jednog ruskog filma, neko vreme provesti u Kini. Nije poznato da li su mu na ovom putovanju društvo pravili Ivana i sin, ali ono što je sigurno jeste da glumac polako, ali sigurno krči sebi put na inostranom tržištu.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz