Pretraži

Slika koja je raznežila sve: Supruga našeg proslavljenog košarkaša podelila emotivna porodični trenutak (FOTO)

Influence
0

Manekenka i supruga proslavljenog košarkaša Nemanje Nedovića, Mina Milutinović, raznežila je njene mnogobrojne pratioce zajedničkim trenucima svog muža i njihove ćerkice.

Mina i Nemanja već punu deceniju uživaju u ljubavi, a tokom godina su uspešno prevazišli sve prepreke i krunisali svoj odnos dolaskom ćerkice Talije na svet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mina Nedovic (@minamilutinovic)

Manekenka i influenserka neretko na društvenim mrežama deli detalje svog privatnog života, te pored odrastanja njene ćerkice, četo imamo priliku da vidimo destinacije koje posećuje sa suprugom, kao i njene modne kombinacije i brojne luksuzne komade najvećih svetskih dizajnera koje ona ima u svom garderoberu.

Mina je sada podelila jedan momenat iz njihovog svakodnevnog života i pokazala koliko je njihova ćerkica vezana za tatu. Naime, ona je podelila Nemanjinu sliku iz muškog frizerskog salona, a Talija se nije odvajala od tata čak ni tokom njegovog šišanja.

Devojčica je stajala pored fotelje u kojoj je košarkaš sedeo i pomno pratila šta se dešava, dok ju je on mazio po glavi.

Foto: Instagram printscreen/minamilutinovic

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Influence