Pretraži

Pi Didi umešan u smrt Lijama Pejna?! Isplivao intervju nastradalog pevača o uhapšenom reperu i pokrenuo novu teoriju zavere (VIDEO)

Showbiz
0
Credit: VINCE BUCCI / AFP / Profimedia, Credit: Brett D. Cove / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Od hapšenja Pi Didija 16. septembra, o reperu su isplivale brojne bizarne priče, a čini se da je svako u Holivudu imao neko neobično iskustvo sa uhapšenim producentom. Nakon tragične smrti Lijama Pejna, na mrežama je isplivao jedan intervju u kom on pominje upravo Didija.

  1. godine, Pejn je podelio neprijatno iskustvo koje je imao sa sada kontroverznim reperom tokom intervjua sa KIIS FM-ovim voditeljima Kajlom i Džeki O. Nakon Lijamove tragične smrti u sredu, ovaj stari intervju o Didiju ponovo je izašao na videlo i ponovo pokrenuo teorije zavere među fanovima.

Tokom intervjua iz 2017. godine, bivši pevač One Direction-a prisetio se neprijatnog trenutka kada je sreo Pi Didija na jednoj zabavi punoj poznatih ličnosti.

U blizini su, prema njegovim navodima, bili Džej Zi i Leonardo Dikaprio, koji su ostali poprilično tihi nakon Didijevog hapšenja.

Pejn je opisao susret sa Didijem kao „najstrašnije iskustvo sa poznatom ličnošću“, rekavši: „Prišao sam da razgovaram s njim i Džej Zijem, a kada sam mu pružio ruku, on se samo nasmejao… najzloslutniji smeh koji sam ikada čuo.“ Pevač je dodao: „Tako da se malo plašim tog čoveka.“ Rekao je da je od trojice—Džej Zija, Leonarda i Didija—mislio da će reper biti najbezbedniji za razgovor, ali je priznao da je „promašio.“

Jedan korisnik X-a povezao je Lijamovu iznenadnu smrt sa trenutnom kontroverzom oko reperovog hapšenja.

Sumnjivi korisnik spekulisao je da je bivši član One Direction-a možda izgubio život zbog javnog govora protiv muzičkog mogula. „Lijam Pejn priča o Didiju. Svi pokušavaju da ga zaustave. A sada misteriozno umire??! Povežite tačke,“ napisao je korisnik X-a uz deljenje isečaka intervjua.

Obožavaoci koji tuguju za preranim odlaskom pevača ostali su zbunjeni ovom novom teorijom zavere. Jedan korisnik je komentarisao: „U muzičkoj industriji nema nesreća. Lijamov ‘pad’ bio je upozorenje drugima.“ Drugi je napisao: „Previše zvezda umire pod sumnjivim okolnostima. Lijamov pad je samo još jedan u nizu neobjašnjenih smrti. #ProbudiSe.“

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz