Pretraži

„NE STIDIM SE“: Anabela priznala da je često bila meta podsmeha zbog devojačkog prezimena

Showbiz
0
Screenshot: Instagram/anabelci

Anabela je, kako je istakla u jednom gostovanju, često doživljavala neprijatnosti zbog imena i devojačkog prezimena Bukva, a sada je otkrila kako je dobila ime.



  • Ime sam dobila iz knjige, mislim da je u pitanju čak neka italijanska spisateljica ili je lik iz knjige, nisam sad sigurna, nisam pitala mamu dugo… – otkrila je Anabela.

Ona je potom ispričala i nekoliko detalja o svom poreklu i detinjstvu.

Rođena sam u mešovitom braku. Tada smo svi bili Jugosloveni i bila nam je velika čast biti Jugosloven. Jako smo voleli svoju zemlju i poštovali je, naša zemlja nam je davala sve moguće uslove da živimo kao normalni ljudi. I tada sam se rodila ja – objasnila je pevačica, koja je zbog udaja dva puta menjala svoje prezime – jednom u Đogani, a potom u Atijas.

  • Mislim da je svako dete koje je rođeno u to vreme imalo neko internacionalno ime, da niko nije želeo na svoju stranu da naginje, i te ljubavi su zaista bile prave i iskrene. Toliko mi se smeju povodom mog devojačkog prezimena Bukva, da bi verovatno i njega promenila da sam se stidela imena – zaključila je ona.

Komentari (0)

Trenutno nema komentara. Budite prvi i ostavite komentar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Najnovije iz Showbiz