Pretraži

Isplivala fotka Katarine Grujić bez šminke: Potpuno prirodna i bez filtera, pevačica privukla veliku pažnju fanova (FOTO)

Showbiz
2
Foto: Instagram printscreen/katarinagrujic.doll

Popularna pevačica Katarina Grujić važi za jednu od najatraktivnijih na domaćoj javnoj sceni, a sada je isplivala njena fotografija u potpuno prirodnom izdanju, bez šminke.

Katarina na svojim društvenim mrežama i u javnosti često privlači veliku pažnju svojim izgledom, lepotom i stilom. Ona je od svog prvog pojavljivanja na sceni ostavila utisak i nastavila uspešno da gradi karijeru, te danas važi za jednu od najangažovanijih pevačica na sceni.

Pevačica već četiri godine uživa u ljubavi sa fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim ima i ćerkicu Katju, a sada je Kaću podržala i jedna grupa koja aktivno prati žene fudbalera.

Oni su, naime, objavili njenu sliku bez šminke, koja je oduševila sve pevačicine fanove. Iako je uglavnom viđamo u sređenom izdanju, ona je ovog puta pokazala da podjednako dobro izgleda i ovako.

Podsetimo, Katarina često privlači pažnju i svojim izvajanim telom, te smo ovog leta imali više puta priliku da je vidimo u kupaćem kostimu. Zbog svog isklesanog stomaka i dugih nogu, pevačicu su nekoliko puta upoređivali sa Amazonkom, te je ona neretko izazivala oduševljene komentare zbog svog izgleda.

Komentari (2)

  1. Užas od žene. Sa ili bez šminke, zamisli da je sretneš u mraku. 🤣🤣🤣😅😅😅😂😂😂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *


Povezane vesti

Najnovije iz Showbiz